2777
2789
عنوان

سرفه صبحگاهی

752 بازدید | 9 پست

سلام ، دخترم دوسال و پنج ماهشه، چند وقته صبحها سرفه خلط دار میکنه و در طول روز هم هیچی، اسپری فلیکسوتاید براش میزنم،تو رو خدا هرکی بچه اش اینطوری بوده بهم بگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دختر منم پنج ماهشه فقط صبحاوشبا سرفه میکنه نمیدونم چشه دکتر بردم گفت سرماخوردگیه ولی بعد دارو خوب نشد به نظر خودم شیر برمیگرده تووو گلوش شایدم دختر شما اسید معدش برمیگرده تو گلوش وگلوش رو تحریک میکنه

دختر من.صبحا انقد سرفه میکرد اخرش بردم دکتر گفت چیزی نیست شبا خلط جمع میشه تو گلوس صبحا با سرفه دفعش ...

مشخص نشده عزیزم،بخوام تعریف کنم زیاده،باباش آسم کودکان داشته، دخترم چهار ماه پیش پنومونی شد با کشت سودومونا،احتمالهای خطرناک دادن،چهار ماهه نتونستم بخوابم،افسردگی گرفتم و چهارماهه جایی نمیرم،صبح که سرفه میکنه تمام عالم روی سرم خراب میشه

دختر منم پنج ماهشه فقط صبحاوشبا سرفه میکنه نمیدونم چشه دکتر بردم گفت سرماخوردگیه ولی بعد دارو خوب نش ...

بله عزیزم تو پنج ماهگی شایعه،دخترمن بزرگتره،ممنونم

آسم داره ؟ فلیکسوتاید رو دکتر داد؟

مشخص نشده عزیزم،بخوام تعریف کنم زیاده،باباش آسم کودکان داشته، دخترم چهار ماه پیش پنومونی شد با کشت سودومونا،احتمالهای خطرناک دادن،چهار ماهه نتونستم بخوابم،افسردگی گرفتم و چهارماهه جایی نمیرم،صبح که سرفه میکنه تمام عالم روی سرم خراب میشه