2777
2789
عنوان

سرفه صبحگاهی

752 بازدید | 9 پست

سلام ، دخترم دوسال و پنج ماهشه، چند وقته صبحها سرفه خلط دار میکنه و در طول روز هم هیچی، اسپری فلیکسوتاید براش میزنم،تو رو خدا هرکی بچه اش اینطوری بوده بهم بگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر منم پنج ماهشه فقط صبحاوشبا سرفه میکنه نمیدونم چشه دکتر بردم گفت سرماخوردگیه ولی بعد دارو خوب نشد به نظر خودم شیر برمیگرده تووو گلوش شایدم دختر شما اسید معدش برمیگرده تو گلوش وگلوش رو تحریک میکنه

دختر من.صبحا انقد سرفه میکرد اخرش بردم دکتر گفت چیزی نیست شبا خلط جمع میشه تو گلوس صبحا با سرفه دفعش ...

مشخص نشده عزیزم،بخوام تعریف کنم زیاده،باباش آسم کودکان داشته، دخترم چهار ماه پیش پنومونی شد با کشت سودومونا،احتمالهای خطرناک دادن،چهار ماهه نتونستم بخوابم،افسردگی گرفتم و چهارماهه جایی نمیرم،صبح که سرفه میکنه تمام عالم روی سرم خراب میشه

دختر منم پنج ماهشه فقط صبحاوشبا سرفه میکنه نمیدونم چشه دکتر بردم گفت سرماخوردگیه ولی بعد دارو خوب نش ...

بله عزیزم تو پنج ماهگی شایعه،دخترمن بزرگتره،ممنونم

آسم داره ؟ فلیکسوتاید رو دکتر داد؟

مشخص نشده عزیزم،بخوام تعریف کنم زیاده،باباش آسم کودکان داشته، دخترم چهار ماه پیش پنومونی شد با کشت سودومونا،احتمالهای خطرناک دادن،چهار ماهه نتونستم بخوابم،افسردگی گرفتم و چهارماهه جایی نمیرم،صبح که سرفه میکنه تمام عالم روی سرم خراب میشه

2827
2791
2779
2792