2777
2789

سلام دوستان گلم من تو اقدامم رفتم دکتر طب سنتی یک سری داروها داده که خیلی به نظر طبع گرمی دارن و بادکش شکمی کردم این ماه وقتی میخواستم پریود بشم دقیقا یک روز قبل از پری که فقط لک بینی داشتم این بار لکه بینیم سیاه بود ببخشید خیلی سیاه و کلا یک روز رنگ خونم روشن تر بود امروز روز 4پریم خیلی کم ولی بازم سیاه یا قهوه ای ،یکم نگرانم تو را خدا هر کی میدونه راهنمایی کنه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم ماه پیش همینجوری شدم.چیزی نیس شاید بخاطر داروها باشه

نمیدونم اخه دکتر بهم گفت کیست ریز و درشت داری منم رفتم طب سنتی چند تا دارو داده که به نظر گرمن ،من هیچ ترشحی ندارم که بد رنگ یا بو دار باشه نمیدونم به نظرتون عفونت مخفی ندارم

من هم این مشکل داشتم سرچ کردم گفته بودن به خاطر گرمی زیاد که خوردی یا هم که خون مونده توی رحم باشه باعث میشه سیاه بشه و خارج بشه

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
نمیدونم اخه دکتر بهم گفت کیست ریز و درشت داری منم رفتم طب سنتی چند تا دارو داده که به نظر گرمن ،من ه ...

نه فکر نکنم.من چون خودمم خونریزیم سیاه بود پیگیر شدم

گفتن احتمالا رحمت سرده .چیزای گرم بخوری وبادکش کنی خوب میشه

یعنی خطرناک نیست ،به خوردن داروهام ادامه بدم

نمی‌دونم والا میخوای زنگ بزن به دکترت بپرس

اما یکمی هم کنش کنی فک نکنم مشکلی باشه یه روز در میون مصرف کن 

من تازه دارو گیاهی نخورده بودم هفت مغز خورده بودم خیلی میگفتن به خاطر اونه شاید

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
منم بیشتر وقتها همینجورم . فکر نکنم مشکلی باشه

خدا کنه معمنباشه من پریودیم خیلی کمه چند ماه پیش قرص کلومیفن خودم که پریودهام خیلی شدید شد الان به نظرم خیلی کم خون شدم 

نه فکر نکنم.من چون خودمم خونریزیم سیاه بود پیگیر شدم گفتن احتمالا رحمت سرده .چیزای گرم بخوری وبادکش ...

اره درسته زیر نافم یعنی قسمت پایین شکمم همیشه سرده