2777
2789
عنوان

ناراحتی

84 بازدید | 17 پست

امروز تا سر حد مرگ از خونواده شوهرم بیزار شدم من به خاطر مصرف قرص ال دی شدیدا تنگی نفس دارم و قلب درد شدید رفتم دکتر گفت باید از پاهات سونوگرافی کنیم ببینیم خون تو پات لخته نشده هر پا مبلغ ۱۳۵ هزار تومن ما هم چون امروز چک داشتیم گفتیم از خانواده شوهر قرض کنیم شوهرم رفته پیششون اونام تا فهمیدن پولو واسه من میخواد گفتن بذار بمیره زن یکی دیگه برات میگیریم مهم اینه خودت سالمی پدرشوهرمم به شوهرم گفته تو هم کم شانسی بعد دختر اون یکی خواهر شوهر گذاشته عمر میاد و میره ناله و گله کم بکن در صورتی که من اصلا اهل ناله و گله نیستم یکیشون هزار تومن قرض نداده سوپری سر کوچه تا فهمیده من مریضم به عنوان قرض پول داده گفته به شوهرم خانومتو ببر دکتر 

چه بد. اگه دختر خودشونم بود همینو میگفتن؟!

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزمممم، کاش تو این شرایط خودت یکم پول جمع کنی از قبل، به شوهرتم بگو قرار نیست در مورد هر چیزی به ا ...

من خیلی با شوهرم بحث و دعوام شد تا اینکه بالاخره تا حدی موفق شدم پولایی رو که برام خرج میکنه به خونوادش نگه.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

دقیقا همینن تا مریض میشی گیر میدن به شوهرت که از اول مریض بوده بهت انداختنش انگار ماجنسیم خاک بر سر بی لیاقتشون که فک میکنن خودشون سالمن همیشه و نمیدونن ما جوونیمونو پای پسراشون دادیم

خدا آدمو محتاج بنده هاش نکنه 

ولی زمین گردِ

بالاخره نوبت اونا هم میرسه

اگه پول نداشتن یا نمیخواستن بدن رک میگفتن نمیدیم

دیگه این همه حرف و حدیث و غرغر برای چی

درکت میکنم عزیزم

ولی صبور باش و از این به بعد خودت حتما یه مبلغی حتی کم پس انداز کن که به اینجور ادما رو نزنی

بعضی وقتا این مسائل پیش میاد برای شما شناخت بیشتر اطرافیان حکمتشه و برای اونا ممکنه امتحان خدا باشه ک تو امتحانشون رد شدن حتما ...

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚

خانمی باورت میشه الان هفت ساله از عقد و عروسی ما میگذره یه تیکه لباس برام نخریده یه تیکه ظرف من همش خونوادم همه جوره بهم میرسن پول وام ازدواجمم ازم گرفتن اقوام شوهر  یه هزاری تو عروسی خرج نکردن 

دنیا همیشه یه طور نمیمونه استارتر...اونا هم همیشه سالم وسرحال نیستن.من خودمم دکتر میخواست بخاطر کیست ال دی بنویسه نذاشتم .الان یه دوره یاسمین خوردم الانم دارم یاز میخورم.اینا هم خطر دارن ولی شنیدم ال دی خیلی بده

کاش قلبها در چهره بود...
خانمی باورت میشه الان هفت ساله از عقد و عروسی ما میگذره یه تیکه لباس برام نخریده یه تیکه ظرف من همش ...

دقیقا میفهممت چون خودم گذروندم این روزا رو

روزای سخت و بدیه ولی میگذره بالاخره 

برای منم چیزی نخریدن نه طلا نه لباس نه هیچی ولی اصلاااا برام مهم نیست چون میدونم ادمای نو کیسه ای هستن که فقط بلدن ظاهرسازی کنن و خوب نمایی ولی باطن ... 

هر چی هست از لطف خدا و خانواده خودم و تلاش شبانه روزی همسرمه

بیست هزار آرزو بود مرا پیش از این 💚
خانمی باورت میشه الان هفت ساله از عقد و عروسی ما میگذره یه تیکه لباس برام نخریده یه تیکه ظرف من همش ...

خیلی سخته، منم حقوقمون خیلی کمه، ولی خب یه مقداری از خرجی میزنم و برا خودم پس انداز میکنم که یوقت منت دیگران رو سرمون نباشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز