2777
2789
عنوان

بخشش مهريه

457 بازدید | 44 پست

سلام ، ما يه خونه داريم كه حدود ١/٢ ميليارد مي ارزه و با شوهرم سهدانگ داريم هر كدوم ( البته همسرم هزينه خونه رو كلا داده بود و بنامم كرده بود)

حالا ميگه بيا ٣ دانگ ديگه رو به نامت كنم و شرط نصف اموال هم از عقد نامه برداريم ، منم گفتم حق طلاق و حضانت هم بده. گفت فقط خق طلاق رو حاضرم بدم. يه پسر ٩ ساله هم داريم. بنظرتون قبول كنم؟

در ضمن ٢ ماشين داريم كه هر دو به نام منه. نصف اموال ديگه اش ميشه يه ويلاي شمال فقط در حال حاضر.

اينم بگم كه چون در كودكي والدينش از هم جدا شدن و سر مهريه پدرش خيلي بيچارگي كشيد، نسبت به مهريه حساسيت خاص و ذهنيت بسيار بدي داره! علت ديگه اي نداره اين حرفاش

مهریه رو هم بخوای نمیتونی بگیری پس بچسب ب پول نقد

من از هموناییم که تو تابستون میگم سرما و زمستونو عشقه                                                                      ولی تو همین سردی های اول پاییز جد و ابادسرمارو ی فحش میکشم   

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

متاسفم که انقد سرت تو حساب کتابه اونم با همسرت که شریک زندگیته از عنوان تاپیکت حدس زدم راهنمایی میخوای برای بخشیدن مهریه اومدم تشویقت کنم ولی خیلی تاسف خوردم به حالت که فکر این چیزایی واقعا

تیکر تولد همسرمه دوستای گلم

درضمن پوريام خان منم براي شما متاسفم كه فقط مردا رو شايسته حساب و كتاب كردن ميدونيد. خانم اگه به پيشنهاد مادي همسرش هم فكر كنه برچسب ميزنيد، اين طرز فكر شماست كه تاسف داره

خندم میگیره به خانومایی که شوهر میکنن که پول رو پول بذارن خودتون اگه میتونید برای خودتون چیزی بخرید نه اینکه یکی دیگه زحمتشو بکشه شما حریصانه ازش بگیرید و بهش افتخار کنید😂

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی
پوريام خان ، آقاي مودب خودش پيشنهاد داده، من كه ازش نه مهريه خواستم و نه تغيير عقد نامه!

مهریه حق شرعی و قانونی زن هست . 

بقیه حرف اضافه س. 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
خندم میگیره به خانومایی که شوهر میکنن که پول رو پول بذارن خودتون اگه میتونید برای خودتون چیزی بخرید ...

من خودم شاغل و درامد دارم.

پيشنهاد اون بوده و من دارم بهش فكر مي كنم با اجازه