2777
2789
بی بی صبح دوخط پرنگ شد

شرایطط مثل من منم امروز موعدم هست دلدرد خفیف و کمردرد خیلی کم دارم بی بی چکم هم ديروز مثبت شده ولی همش ميگم کاذبه انشالله برا دو تامون حقیقی باشه 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم مثبت شد

من فردا موعدمه

خطش کمرنگه

اما بچه اولم خیلییی دیرتر مثبت شد

دوروز به موعد یادمه ازمایش دادم ۰ بود

۶ روزبعد به زور هاله افتاد بی بی چک

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
بی بی صبح دوخط پرنگ شد

مبارکه پس آز بری صد در صد مثبته.... هورمون بارداری ی هفته طول میکشه تو خون ترشح شه و دو هفته طول میکشه تو ادرار ترشح شه... برو با خیال راحت آز بده

امروز اگه حساب کنم طبق دوره های قبلی موعدمه دردای شکمی دارم میدونم اخرش این پریود لعنتی میاد دعا ...

ان‌شالله انتظارت خیلی زود به پایان برسه

و یه نی نی سالم بیاد تو دلت

من همونم ها😆فقط عکسم رو عوض کردم😎 پسر گلم 9 ماه کااامل تو دل من بودی.یککم شبیه منم میشدی خب😆😐😄
مبارکه پس آز بری صد در صد مثبته.... هورمون بارداری ی هفته طول میکشه تو خون ترشح شه و دو هفته طول میک ...

واقعا باورم نمیشه اخه الان رفتم از دادم جوابش۱۲حاضره

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
بچه هااین بی بی چک صبحمه

عزیزم شک نکن بارداری

هروقت بری برا ازمایش خوبه

عزیزم شک نکن بارداری هروقت بری برا ازمایش خوبه

توروخدا؟؟؟وای خدای من یعنی میشه

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏