2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😔😔

435 بازدید | 25 پست

خانما.من ی برادردارم ک ازشوهرم دوسالی کوجیکتره.اخلاق برادرم یکم تنده و غده.بیشتروقتا ک خونه مامانمم حرفی میزنه یاکاری میکنه ک شوهرم ناراحت میشه از دستش و رابطه بینمون شکراب میشه.بگین چطو ب داداشم بفهمونم ک اخلاقاش شوهرموناراحت میکنه و جنگ اعصاب توخونمون راه میفته😔

❤💜

الانم اخرای بارداریمم دیشب رفتیم خونخ مامانم میخاسم شوهرم منوبزاره دوسه روز اونجاباشم.اینم بازاوقاتش تلخ شد گفت نمیزارم بمونی . و اوردم خونه.منم دست تنها واقعا سختمه😢

❤💜

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید مستقیم و دوستانه با برادرت صحبت کنی و بگی چه طوری نداره  شاید هم عوض نشه چون اخلاقش همینه یا از همسر شما ببخشیدببخشید  خوشش نمیاد  در هر صورت به نظرم شرایطط رو بهش بگو

منم داداشم. وزنش همش ب شوهرم تیکه میندازن ولی شوهرم اصلن ب دل نمیگیره ولی من خودم همون موقع جوابشو میدم یامیذارم سربه فرصت مناسب جوابشونو میدم بعدم ب شوهرم میگم ک ازش طرفداری کردم البته برادرم وزنش ب کل دامادا تیکه های بی مزه میندازن ولی من مثل خواهرام سکوت نمیکنم 

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

خیلی رک وبدون اینکه رودربایستی داشته باشی توضیح بده براش که اونجاخونه پدر شماهم هست و اون باید احترام شوهر شما رو نگه داره اگر هم خوشش نمیاد یه سلام یه علیک بره به برادرتون میتونید بگید اینارو بگید رفتارش باعث تنش تو زندگی شما میشه براش توضیح بدید که فکر کنه شما با همسر ایندش کشمکش داشته باشید 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉