2777
2789
خدايي اگه ما بهشون دروغ بگيم چيكار ميكنن باهامون ؟ 

بارهامیشه ک من باخواهرم دارم پیام بازی میکنم و بعدهم پیامارو پاک میکنم و همسرم اصلا نمیپرسه باکی داری حرف میزنی

ولی مطمئنم ک اگه اون چت کنه بعد ببینم چتی نیست و حذف شده ما شک میکنیم

کلا خودمونم بدبینیم و مطمئن باش این بدبینی انتقال پیدامیکنه ب همسرمون

مثل شما ک جی پی اس واسش فعال کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چيكار كنم به نظرت اصلا براش مهم نيس

ب نظر من اگه راحت بیخیال شی فکر میکنه هر دفعه همینه و تکرار میکنه با دعوا هم لج میکنه خیلی منطقی بشین و باهاش صحبت کن و بگو دلیل اینکه دروغ گفتی چی بود اگر فکر میکردی راستشو بگی من ناراحت میشم پس چرا رفتی ک مجبور شی دروغ هم بگی

چندین بار شوهر من پیش اومد دروغ بگه همینطور باهاش صحبت کردم و شرمنده شد دیگه دروغ نگفت ب نظرم با دعوا باهاش صحبت نکن اما ناراحتیتو نشون بده

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
نه عزيزم ما خانم ها حس شيشم قوي داريم  من حس كردم داره دروغ ميگه گفتم چند روز چك ميكنم اگه درس ...

ولی کار خوبیم میکنی مردا وجدان ندارن بی انصافن چکشونم نکنی پررو میشن و دور از جون خر فرض میکنن طرفو

حتما خونه مجردی(خالی) داره

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
باشه خانم ها هميشه هم جنس خودشون مقصر ميدونن  اوكي مرسي از راهنمايي هاتون

از ماست ک بر ماست...

هيچي والا ميگفتم اوكي برو

خب پس نباید دروع میگفته

بجای سرر سنگین شدن بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو بنا به این دلیل  و این مدرک من مطمعنم که حقیقت رو به من نگفتی. با ارامش ولی با لحن مقتدرانه ازش توضیح بخواه

خب پس نباید دروع میگفته بجای سرر سنگین شدن بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو بنا به این دلیل  و این ...

همون شب اول باهاش حرف زدم گفتم اصلا من متوجه نميشم چرا بايد بهم دروغ بگي بگو چرا دروغ گفتي و چيكار ميكردي 

اصلا زير بار نرفت و حاشا ميكرد ميگفت تو شكاكي خل شدي 

نميخواستم جي پي اس نشونش بدم چون اونوقت ديگه راحت تر ياد ميگرفت دروغ بگه

منم بيشتر ناراحت ميشدم از اين حركتش

عزيزم ١ ساعت اونجا بود وقني بهش زنگيدم گفت باشگاهم 

میدونی ک گاهی جی پی اس درست کارنمیکنه؟

چون محل کارهمسرم رو گوشیا ویزیتورا جی پی اس فعال کردن اما واسه بعضیاشون درست کار نمیکرد

به این خطاها هم فکرکن

همیشه همه چیز اونچیزی نیست ک مافکرمیکنیم

پیشاپیش ب استقبال اختلافات نرو

بذار مشکل پیش بیاد بعد حلش کن

فکر بعد رو،بعد کن

اوقاتتو الکی تلخ نکن

اون طرفو نگاه کن😐😐😐😐😂😂😂😂🤩😁

اخه عزیز من چرا انقدر راحت قضاوت میکنین و بنده خدا رو بدبین میکنین؟

میدونی ک گاهی جی پی اس درست کارنمیکنه؟ چون محل کارهمسرم رو گوشیا ویزیتورا جی پی اس فعال کردن اما وا ...

عزيزم ادرس دقيق دارم اونجا ميزنه بعد تا خونه ما ٣٠ مين راهه به نظرت اشتباه ميزنه ؟

اخه عزیز من چرا انقدر راحت قضاوت میکنین و بنده خدا رو بدبین میکنین؟

اگه باشه چی 😶باید مواظب زندگیش باشه 😶

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚