2777
2789
عنوان

موخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 26 پست
اول باید موهامو کوتاه کنم بعد اینا استفادا کنم؟؟؟

اینا راه های درمان هستن عزیزم و بسته به میزان زمان موخوره زمان میبره تا خوب بشه اگر خیلی زیاده پیشنهاد میکنم موهاتو نوک گیری کنی بعد استفاده کنی و باید به صورت مدام باشه که بعد از بهبود دوباره مو خوره نگیری اگر میخوای سریع تر هم دربیاد قبل حمام یا شبایی که صبحش میری حمام موهاتو با روغن نارگیل داغ و کمی عصاره رزماری ماساژ بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرم کننده باعث ریزش می شه. از ماسک استفاده کن. لورال خوبه.

ممنون  

#تو که میدانی باید در سختی ها مقاوم باشے..!!چرا ناامید می شوی؟!... تو که میدانی روزهای سخت نمی مانند چرا باز هم نگران و ناآرامی؟! ...تو که بهتر از من می دانی ...پس چرا باز هم ...؟!می دانم که می دانی اما دیگر، ولی و اما و اگر ندارد!آرام و استوار به مسیرت ادامه بده ...ذهن زیبایت، زندگی را زیبا خواهد کرد!!آنگاه تو میان خوشبختی غرق خواهی شد!!آنقدر که هیچکس نتواند نجاتت دهد ...!خیالت راحت،من هم می دانم،تو هم می دانی،  بی اما و اگر خدا همیشه هست ....!!
اینا راه های درمان هستن عزیزم و بسته به میزان زمان موخوره زمان میبره تا خوب بشه اگر خیلی زیاده پیشنه ...

حتمن امتحان میکنم  ممنون از راهنماییت

#تو که میدانی باید در سختی ها مقاوم باشے..!!چرا ناامید می شوی؟!... تو که میدانی روزهای سخت نمی مانند چرا باز هم نگران و ناآرامی؟! ...تو که بهتر از من می دانی ...پس چرا باز هم ...؟!می دانم که می دانی اما دیگر، ولی و اما و اگر ندارد!آرام و استوار به مسیرت ادامه بده ...ذهن زیبایت، زندگی را زیبا خواهد کرد!!آنگاه تو میان خوشبختی غرق خواهی شد!!آنقدر که هیچکس نتواند نجاتت دهد ...!خیالت راحت،من هم می دانم،تو هم می دانی،  بی اما و اگر خدا همیشه هست ....!!
نرم کننده خوب  واسه مو چی سراغ دارید

داو

زنها...از تکراری شدن...از دوست نداشته شدن...از مثل روز اول نبودنمیترسند....گاهی زنها رامثل روز اول دوست بدارید ...مثل شوق اولین بوسه ...
من شنیدم باعث ریزش مو میشه تو دراز مدت اگ ب ریشه برسه  

نه...من همیشه داشتم...پیشروی نمی کنه که...مو خشک می شه و از هم جدا می شه. نوکش دوشاخه می شه...در حد خیلی کمتری هم لایه های روی ساقه جدا می شن. هیچ مشکلی ایجاد نمی کنه. برای بعضیا همین دو شاخه شدن باعث بدحالت شدن مو می شه. وز می کنه. ولی برای من اینجوری نشده. موهام بلند و پرپشت و خوش حالته. وز هم نیست.

ضمنا موخوره هیچ درمانی نداره.لایه هایی که جدا شدن به هیچ عنوان دیگه به هم نمی چسبن. راهش فقط کوتاه کردن از قسمتی که موخوره داره هست.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
عزیزم شما خودت امتحان کردی عایاااا؟

عزیزم یه مدت سایت نیومدم الان دیدم شرمنده بله عزیزم من موهام به علت دکلره زیاد خیلی آسیب دید در حدی که مثل آدامس کش میومد با این روش احیاش کردم روغن آرگان هم عالیه ولی بازم مو لخته لخت و بدون مشکل نمیشه کامل و صبر حوصله زیاد میخواد من که رفتم کراتین کردم راحت شدم البته رسیدگی های خودش رو داره 

دشمنت شرمتده عزیزم .کراتینه چیه ؟ برا موخوره س ؟ 

بازم شرمنده درگیر مراسمام هستم خیلی دیر به دیر میام تا جایی که اطلاع دارم ساختارش بیشترین شباهت رو به ساختار مو داره و در واقع دوباره بازسازی و احیا میکنه مو رو من چند هفته پیش انجام دادم و خیلی راضی ام هر ۶ ماه یکبار باید انجام بشه و شامپو و ماسک مو مخصوص داره بعدش هزینه اش هم نسبت به آسیب و مقدار و اندازه مو متفاوته