خانما تا حالا شده اینقدر خسته باشید که تا سرتون به بالشت میرسه توعمق زمین گویا فرومیرید وچقدر مزه میده؟ من امروز مسافرت یک روزه بودم. خیلی خسته شدم. غروب تا رسیدم خونه رفتم یه دوش اب گرم گرفتم و خوابیدم. اینقدر چسبید که هنوز شیرینیش تووجودمه. از غروب دارم فکر میکنم چه خدای مهربونی داریم که خواب رو به ما ارزانی داشت.....
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
حدود یکی دو ماه الکی افسرده شده بودم. موقع خواب فکرای ناجور میومد تو ذهنم. حتی با یکی از دوستانم که روان شناس هست صحبت کردم.گفت افسردگی داری و باید حتما به پزشک مراجعه کنی. یک شب نشستم با خودم فکر کردم که اگر دکتر برم بدون شک یه مشت قرص ارام بخش و خواب اور بهم میده. توکل کردم به خدا و از شهید ابراهیم هادی مدد خواستم. بخدا از صبح اون روز رفته رفته حالم بهتر شد وکلا رفع شد. احساس میکنم مدد گرفتن از شهید ابراهیم هادی بی اثر نبوده. حتی گفتم اگر حالم بهتر بشه هر شب جمعه یه چیزی خیرات میبرم مسجد محلمون. هفته اول انجام دادم و حاجتم روگرفتم. البته بماند که بر سر عهد خودم نبودم و هر هفته خیراتی نبردم. ولی شهید ابراهیم هادی اونقدر بزرگوار بودن که بهم نگاهی کردن.