2777
2789

وقتی برگشتیم خونه به طور خیلی بدی دخترم یه ریز و وحشتناک جوری گریه میکرد که خیلی ترسیدم نزدیک نیم ساعت با صدای بلند گریه میکرد و هرکاری میکردیم یه ثانیه اروم نمیشد در حالی که از موقع تولدش خیلی خیلی آروم بود

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو برو فیلم احضار رو دانلود کن دیگ دلت نمیخواد    

دور از جونت من غلط کنم خیلی وقته فیلم ندیدم وقتی مرتب ببینی عادت میکنی نمترسی من همین داستان هارم گاهی قبض روح میشم بعد خوندش 😆

بابام یه دختر خاله که یه جوریه حالت عادی نداره.بزرگترا میگن وقتی نوزاد بوده و چله اش هنوز تموم نشده بوده توی خونه تنهاش گذاشته بودن و جن ها اومدن اذیتش کردن اینجوری شده

خونشون هم توی دهات و سیاه چادر داشتن که دور و برش هم کوه و درخت بوده

منکه خودم باور نمیکنم

عزیزم برا بچه مرتب اسفند دود بده اگی چیزی هم باشه دور میشه 

حرف دو سال پیش اونروز ساکت که شد گفتم چیز خاصی نبود ولی روزهای بعد بدتر شد بردیمش پیش دعانویس تا نگاهش کرد گفت جن دیده واسش دعا نوشت و خدا روشکر خوب شد

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                              سلام بر تو ای بهار  خلایق و خرمی روزگاران                                     بهار 1402
دور از جونت من غلط کنم خیلی وقته فیلم ندیدم وقتی مرتب ببینی عادت میکنی نمترسی من همین داستان هارم گا ...

من از بس فیلم ترسناک دیدم همش یادمه ولی ب جن اینا هم اعتقاد ندارم نمیدونم شاید باشن شاید نباشن