2789
من حساسم درست ولی وقتی تنها تو این شهر غریب زندگی میکنم تک و تنها بچه بزرگ میکنم مادرم نباید یه کمکی ...

وای چرا اخه مادرت توجه نمیکنه؟

خب خودت برو بیا خونش قرار نیست که دعوت کنه 

عزیزم با این حرفا داری دخترت رو یه آدم منزوی و افسرده بار میاری مگه فامیل ما برا ما چیکار میکنن اخه؟

من حست رو میفهمم یه بچه مادر میخواد من خودم خیلی وابسته ی مادرم بودم وقتی خونه نبود برام زندون بود خونه به خاطر همینم اصلا شاغل بودن زن رو تایید نمیکنم  

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
من حتی تو خونه خودم میترسم از  اون موقع که داعش حمله کرده بود  تا الان  فکر میکنم که ...

چرا نمیری پیش مشاور خیلی میتونه کمکت کنه باید این ترس رو تو خودت درمان کنی تبلید به بچتم انتقال بدی خیلی از آدما هم هستن که‌مادرشون شاغل بود ولی چنین ضربه ی روحی هم نخوردن به نظر من شما روحیه ی حساسی دارین و مادرتونم یجورایی بی احساس بوده وگرنه حتی اگه شاغل هم بود وقتی اومد خونه میتونست با بغل کردن و کنارت بودن اون‌تایم رو یه جورایی جبران کنه

عزیزم سخت نگیر باور کن هممون تنهایم منم دور از خانودم شهر دیگه ای زندگی میکنم و همیشه تنهام بچم رو تنهایی و به سختی بزرگ کردم و یه تو راهی دیگه هم دارم که از الان همش فکر میکنم که چطور میخوام بزرگش کنم و دوباره اون سختیا رو بکشم و اینبار با دوتا بچه و یه شوهر که اصلا کمکم نمیکنه اصلااااا

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.