2777
2789

من حتی تو خونه خودم میترسم از  اون موقع که داعش حمله کرده بود  تا الان  فکر میکنم که میان خونمون ما رو می کشن  همیشه با ترس این سالها رو گذروندم  جوری که بچم هم ترسو شده مهد کودک می بردمش  من همونجا میمونم تا تموم بشه ولی بعد یه مدت دیگه نرفت مسئول مهد گفت مجبورش نکن بعدها از مدرسه میترسه دیگه نرفت میترسم مجبورش کنم چون مادرم تعریف میکنه من بچه بودم هروز منو میبرد مهد میگفت وقتی داشتم میرفتم تو خیلی گریه میکردی منم سرمو بر نمیگردوندم سریع میرفتم سرکار منم دوست ندارم ظلمی که مادرم در حقم کرده در حق بچم کنم نمیخوام بزور بفرستمش مهد 

من و شوهرم هفت سال پیش ازدواج کردیم غریبه بودیم خودش همون سالهای اول گفت که از یکی از دخترهای فامیلش ...

ای وای خدا بهت صبر بده ان شاالله خدا یکاری کنه ازچشمش بی افته اون دختر

چقدر سخته میفهمم عزیزم توکل داشته باش از خدا کمک‌بخواه خدا اگه بخواد به نحوی از دلش پاک‌میشه اون دختر 

ولی واقعا بعضی از مردا خیلی خود خواهن من اکثر از خودگذشتگی رو در خانوما دیدم مردا چیزی رو بخوان همه چی یادشون میره ولی خدا جایه حق نشسته 

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حساسم درست ولی وقتی تنها تو این شهر غریب زندگی میکنم تک و تنها بچه بزرگ میکنم مادرم نباید یه کمکی ...

وای چرا اخه مادرت توجه نمیکنه؟

خب خودت برو بیا خونش قرار نیست که دعوت کنه 

عزیزم با این حرفا داری دخترت رو یه آدم منزوی و افسرده بار میاری مگه فامیل ما برا ما چیکار میکنن اخه؟

من حست رو میفهمم یه بچه مادر میخواد من خودم خیلی وابسته ی مادرم بودم وقتی خونه نبود برام زندون بود خونه به خاطر همینم اصلا شاغل بودن زن رو تایید نمیکنم  

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من حتی تو خونه خودم میترسم از  اون موقع که داعش حمله کرده بود  تا الان  فکر میکنم که ...

چرا نمیری پیش مشاور خیلی میتونه کمکت کنه باید این ترس رو تو خودت درمان کنی تبلید به بچتم انتقال بدی خیلی از آدما هم هستن که‌مادرشون شاغل بود ولی چنین ضربه ی روحی هم نخوردن به نظر من شما روحیه ی حساسی دارین و مادرتونم یجورایی بی احساس بوده وگرنه حتی اگه شاغل هم بود وقتی اومد خونه میتونست با بغل کردن و کنارت بودن اون‌تایم رو یه جورایی جبران کنه

عزیزم سخت نگیر باور کن هممون تنهایم منم دور از خانودم شهر دیگه ای زندگی میکنم و همیشه تنهام بچم رو تنهایی و به سختی بزرگ کردم و یه تو راهی دیگه هم دارم که از الان همش فکر میکنم که چطور میخوام بزرگش کنم و دوباره اون سختیا رو بکشم و اینبار با دوتا بچه و یه شوهر که اصلا کمکم نمیکنه اصلااااا

1
5
10
15
20
25
30
35
40