2777
2789
عنوان

واقعا که!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 46 پست
کی تو خیابون لخت میاد اخه ؟؟والله نصف مردای ایران از خانواده های بیحجابن میرن مهمونی عروسی زنا لباسا ...

بستگی داره هرکسی چه تعریفی از خیانت داشته باشه

یه نفر رفتن به مهمونیه زنای لباس بازو شاید خیانت بدونه

شما اول تاپیک مینوشتی خانوما برین توگونی شوهرم نبینتون سنگین تربودی چرا حرفو میپیچونی ..درضمن بادستو پازدن شماها هیچ کس از طرز پوشش دست نمیکشه وعقب نشینی نمیکنه پس شماها انقد به هم جنستون سوضن نداشته باش

همینخ که هست  ....اگه زیادی حرف بزنی ازفرداهمینم دیگه نیست  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم وسوسه به صورت های مختلف وارد ادم میشه وگرنه هیچ چیزی به اسم حیا وجود نداشت  چرا باید فکر ...

ما وسوسه نمیشیم؟؟؟؟ ما ادم نیستیم؟؟بیرون میریم بهمون گیر نمیدن ماشین برامون بوق نمیزنه؟؟ ما بیپولی نکشیدیم بعد یک ماشین شاستی و یک پسر جذاب جلومون ترمز نزدن؟؟؟؟چی جلومونو میگیره؟؟؟ انسانیت و تعهد گلم فکر اینکه جلوی خدای بالاسرمون سربلند باشیم

وسوسه ماله همست شیطان فقط برای مردا استخدام نشده

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
منظورم این بود امکان داره ی خانوم با حجاب کمتر جلو همسر ی نفر باشه ولی انقد سنگین باشه ک هیچ خطری بر ...

حرف شما درسته تا حدی پوشش مهم نیست در واقع عفاف و حیا هست ک مهمه اما خانمی هم ک پوشش باز هست از طریق غریزه مرد ممکنه مردو تحریک و از راه بدر کنه و از زندگیش با خانمش دلسردش کنه حتی اگه قصدیم نداشته باشه

من الان خودم خوش هیکلو خوشتیپم خوشگلم هستم جوون و با طراوتم هستم برم بیرون برا دل خودم به خودمم برسم حجامم کم بعد بگم من قصدی ندارم چرا یه مرد مثلا 50 ساله به من نگاه کنه و از زندگیش دلسرد بشه 

اینکه میگن باید عفاف داشت بابت اینه ک غیر اثرات بدش روزی خودمونم سنمون میره بالا دلمون نلرزه ک شوهرمون چشش به یه خانم تروتازه بیفته دلش بره

اضافه کن با خواهر و مادرشونم نباید حرف بزنن با تنها زنی که کلامی حرف میزنن زنشونه در غیر این صورت تح ...

خواهر شوهزاشونم اگ چادر جلوبرادرش سرنکنه بی حیاست و درصدد تحریک باردرش هست ......خدایاتوبه 

بستگی داره هرکسی چه تعریفی از خیانت داشته باشه یه نفر رفتن به مهمونیه زنای لباس بازو شاید خیانت بدو ...

خب نره تمام 

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

سعي كنيم شخصيت و عقايد خودمونو محكم كنيم 

ديدمون مثبت باشه و هميشه نيمه خالي ليوانو نبينيم

همه كسايي كه با حجابن پاك وسالم نيستن

وهمه كسايي كه حجابشون كمتر از بقيه است هم ناپاك نيستن

هميشه امورات دنياي اطرافمون به دلخواهه ما نيست

هميشه اوني كه درست حرف ميزنه وفكر ميكنه ما نيستيم يكم تو تفكراتمون انعطاف به خرج بديم

خواهشا بيايم  خوب فكر كنيم كي ميتوويم جامعه و فرهنگمونو قوي كنيم تا زماني كه ما خانمها چنين عقايدي داريم جامعه درست نميشه

درضمن خيانت هيچ توجيهي نداره هيچ توجيهي

ما وسوسه نمیشیم؟؟؟؟ ما ادم نیستیم؟؟بیرون میریم بهمون گیر نمیدن ماشین برامون بوق نمیزنه؟؟ ما بیپولی ن ...

عزیز من شما نگاه به خودت نکن تمام اینها میتونه جزوه سه گزینه بالا باشه

مورد دیدم خانمه اومده تو محل کار اقا بهش پیشنهاد خونه و جا داده

خب اونا لابد چشم و دلشون پره  

خوب عزیزم به خاطر اینکه یه مردی چشم و دلش گرسنه است بقیه برن تو کارتن یخچال؟ اون بره چشم و دلش رو درمان کنه

چرا نود و پنج درصد مردایی که من دارم میبینم تو جامعه و دانشگاه و محیط کار و خانواده و دوست و آشنا رفتارشون مثل آدمیزاده برای اون پنج درصد آدم غیر عادی باید راه افتاد گیس همه رو.کشید؟

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
عزیز من شما نگاه به خودت نکن تمام اینها میتونه جزوه سه گزینه بالا باشه مورد دیدم خانمه اومده تو محل ...

خب داده باشه زنه باید خودشو حفظ کنه 

خب پوشش از نظر منم شخصیه و حدشو ادما نمیتونن تعیین کنن شاید شما فک کنید زن همسایه ک روسری نداره حتما ...

صد درصد درسته

من نمیگم خانم همسایه بده

وکلا منظور من فقط این سه گزینه نبود

هدف اینه تاپیک میزنی فلان شده میگن به توچه

بعد تاپیک میزنی شوهرم همون کارو کرده میگن خونش حلاله طلاق بگیر

پس اگه اون کار بدنیست چرا واسش پیشنهاد طلاق میدن

فکر کنم شما مفهوم تاپیکو نگرفتی

مفهومش از پستای بعدیتون مشخص بودم خوبم فهمیدم چی مد نظرتون هست ..به هرحال انقد دراین مورد تاپیک زده شده ک خدامیدونه 

شما اول تاپیک مینوشتی خانوما برین توگونی شوهرم نبینتون سنگین تربودی چرا حرفو میپیچونی ..درضمن بادستو ...

داره میگه اینکارا رو اگه میکنید انتظار عواقب کلیشم ک یکیش زیاد شدن خیانت تو جامعس هم باشید و اونموقه و وفاداری شوهرتون رو حق مسللللم خودتون ندونید 

اخه بعضیا میان میگن من هر جور دوس دارم هستم شوهرمم دلیل نمیشه ک خیانت کنه این دو تا حرف به طرز مضحکی با هم تناقض داره

خیانت دلایل مختلفی داره ک یکی از دلایلی ک به نظر ما خانما غیر منطقی هست اینه ک مردی زمی رو در محل کار یا خیابون ببینه و خوشش بیاد وبه زن حودش ترجیحش بده 

حالا چه از رو ظاهر باز چه رفتار باز 

یکی ممکنه حجابشم کامل باشه مثلا اما رفتارش مورد داشته باشه