2777
2789
عنوان

واقعا که!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 46 پست

خیانت از لختی همسایه شروع نمیشه یا شیطونیای مجردی

پسرا از 15 سالگی که بالغ میشن تا 30 که ازدواج کنن صد درصد تقوا پیشه نمیکنن

بلاخره یا خودشون رفع نیاز میکنن یا دوست دختر دارن یا زنای بد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
مگه خیانت از کجا شروع میشه

خب پوشش از نظر منم شخصیه و حدشو ادما نمیتونن تعیین کنن شاید شما فک کنید زن همسایه ک روسری نداره حتما اهل خیلی چیزاس ولی اون میتونه هیچ مردی رو محل نده چ بسا ک من چن مورد با پوشش کامل میشناسم ک از این راه پول درمیارن 

از این لحاظ دوستان میگن حتما 

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی اگر شوهر اسم دختر تو گوشیش سیو کرده ک خونش حلاله

مورد دوم هم میتونه باشه غیر مستقیم 

مورد سوم هم ک گذشته آدمه اگر تو گذشته بمونه پشیمون باشه موردی نیست ولی اگر ب حال کشیده بشه و وارد زندگی بشه بله خیانته..

اولی اگر شوهر اسم دختر تو گوشیش سیو کرده ک خونش حلاله مورد دوم هم میتونه باشه غیر مستقیم  مور ...

والا میگن مورد دومم هم اشکالی نداره خونشه چاردیواری اختیاری

من موندم بعد بیرون هم چاردیواریه اون شخصه

پس خواهشا تاپیک خیانت نه بزنید نه نصیحت کنید

شما نمیخاد برای بقیه حرص بخورید😁ن تاپیک زدم ن نصیحت کردم

این مصیبت هایی ک الان داریم                      بخاطر اون دعاهاییه ک باید به ده نفر ارسال میکردیم و نکردیم  
واقعا که. خیانت چجوری شروع میشه از نظر اونا

خیانت از جایی شروع میشه که یا داماد بسیااااار ساده و پاستوریزست ازدواج میکنه یهو میفهمه واووووو زن یعنی این خاک تو سرم انقدر ساده بودم میره دنباله گشتن

یا دوستای بدی داره و میبرنش دور دور شماره دختر بهش میدن یا میگن اسگلی بیا نترس و..

یا اون ادم تو خانوادش از اول خیانت زیاد دیده مردا دو زنن قبحش ریخته

یا اینکه اعتقادی به تعهد ندار

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
خب پوشش از نظر منم شخصیه و حدشو ادما نمیتونن تعیین کنن شاید شما فک کنید زن همسایه ک روسری نداره حتما ...

شخصیه عزیزم ولی در محدود6 ای ک به دیگران اسیبی نرسونه ینی مثلا یه خانواده اووکین با هم مثلا عروس جلو برادر شوهر بازه اگه اون برادر شوهر هم بره زنی از همین تیپ عروس اولشون بگیره خب موردی نداره با هم خوش باشن قضاوتشون با خداس اما اگه اون پسر بخاد بره دختری ازدواج کنه ک اون دختر نخاد شوهرش این عروس خاننو اینجوری ببینه این خانم باز در حق اون خانم ظلم کرده و حق الناس گردنش. هست و اون خانم حق داره برخورد کنه

پس چرا اگه کسی چنین موردایی براش پیش بیاد گیس کشی شروع میشه

من به جز نی نی،سایت ندیدم خانمها واسه این چیزا گیسو گیس کشی راه بندازن ...نی نی،سایت هم سرزمین عجایبه...در این سرزمین:

دختر سیزده ساله شوهر میدن

مادرشوهرها با شوهرها رابطه جنسی دارن

جاری به شوهر آدم چشم داره

زن همسایه واسه شوهر آدم لخت میشه

خانمهای جامعه باید برن تو گونی که زندگی خانمهای نی نی،سایت حفظ بشه 

مردها و زنها قبل از ازدواج نبایدددددد هیچ جنس مخالفی را دیده و یا لمس کرده و یا بوسیده باشند وگرنه ارزشی معادل لنگه دمپایی پاره شده دارن....

خلاصه اینچیزا رو من تو نی نی،سایت دیدم تو دنیای واقعی اطرافم تا حالا کسی بابت اینها گیس و گیس کشی نکرده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
والا میگن مورد دومم هم اشکالی نداره خونشه چاردیواری اختیاری من موندم بعد بیرون هم چاردیواریه اون شخ ...

کی تو خیابون لخت میاد اخه ؟؟والله نصف مردای ایران از خانواده های بیحجابن میرن مهمونی عروسی زنا لباسای باز ارایش شینیون و... خیانت نمیکنن که 

خیانت از لختی همسایه شروع نمیشه یا شیطونیای مجردی پسرا از 15 سالگی که بالغ میشن تا 30 که ازدواج کنن ...

عزیزم وسوسه به صورت های مختلف وارد ادم میشه وگرنه هیچ چیزی به اسم حیا وجود نداشت 

چرا باید فکر کنیم همیشه این مردان که مشکل دارن؟!

شخصیه عزیزم ولی در محدود6 ای ک به دیگران اسیبی نرسونه ینی مثلا یه خانواده اووکین با هم مثلا عروس جلو ...

منظورم این بود امکان داره ی خانوم با حجاب کمتر جلو همسر ی نفر باشه ولی انقد سنگین باشه ک هیچ خطری برای زندگی کسی نداشته باشه ولی ی نفر با پوشش کامل شوهر ی نفرو از راه ب در کنه (از این موردا چون میشناسم دارم میگم )

منظورم اینه هرکی حجابش کمتره عامل خیانت نیس پوشش فقط ظاهر ادماس باید بیینی ذات هرکسی چیکاره س پس نمیشه از دور نظر داد ❤️

when life puts you in tough situations Dont say   why me say TRY ME
من به جز نی نی،سایت ندیدم خانمها واسه این چیزا گیسو گیس کشی راه بندازن ...نی نی،سایت هم سرزمین عجایب ...

اضافه کن با خواهر و مادرشونم نباید حرف بزنن با تنها زنی که کلامی حرف میزنن زنشونه در غیر این صورت تحریک میشن

و از لحاظ جذابیت فقط شوهر اونا بسیاااااار زیبا و جذابه