2777
2789

عزیزم تویی گناه داره خب اونموقع حتما دلش میخواسته وقتی چند بار خواسته انجام بده بذار دیگه گناه داره بعدم اونجوری که میگی آدم دلش میشکنه یه روز بشین بگو آقا من سیگار دوس ندارم بو شو ولی اگه یه روز خواست ببوسه بذار اینو الان بگو که سعی کنه خودشو کنترل کنه ولی اون موقع میگی خب آدم دلش میشکنه از دلش در بیار😊😂

عزیزم تویی گناه داره خب اونموقع حتما دلش میخواسته وقتی چند بار خواسته انجام بده بذار دیگه گناه داره ...

خب قبول وقتی ک سیگار نکشیده باشه ک میزارم خودم پیشقدم میشم اونم خیلی خوشحال میشه 

ولی من حساسیت دارم به بوش دکتر گفته نباید حتی دور برت سیگاری کسی باشه 

واسه هیچکس مهم نیستی دختر♡🍭💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قبول وقتی ک سیگار نکشیده باشه ک میزارم خودم پیشقدم میشم اونم خیلی خوشحال میشه  ولی من حساسی ...

خب بگو عزیزم چرا ناراحت میشی من که بوی دهن تو رو کاری ندارم بوی سیگا رو کار دارم از دلش در بیار

خب بگو عزیزم چرا ناراحت میشی من که بوی دهن تو رو کاری ندارم بوی سیگا رو کار دارم از دلش در بیار

میگم بهش

ولی اینم بگما منم ناراحت شدم ک نزاشتم 

دلم سوخت بغلش کردم 

مقصر صد در صد همسرتون هست و شنا کار درست رو کردید برای خودتون ارزش قائل باشید و کوتاه نیاید

ممنونم راجب نظرتون 

حتما 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

توروخدا

saraaaaaa____ | 2 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز