2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید

62 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان...

همین امشب میخوام یکاری و انجام بدم خیلی دو دل هستم...میخوام استخاره کنم ولی نمیدونم چطوری!!! 

کسی هست راهنماییم کنه؟

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم استخاره رو باید پیش کسی انجام بدی ک علم استخاره داره

و این که نیتت درست باشه یعنی جای استخاره وجود داشته باشه

یادت باشه اینجا اصلا جای خوبی نیس واسه خالی کردن عقده هات🤗🤗
بشین از نظر منطقی بررسی کن ببین ضررش چیه، سودش چیه، بعد تصمیم بگیر

عقل ادمی محدوده خود کسایی ک استخاره میکنن همینو میگن 

مثلا من ی بار چندتا خواستگار داشتم نمیدونستم چیکار کنم ب ی حاج اقا باسواد ک کارش استخاره بود و علمش رو داشت گفتم

گفتش این استخاره نداره خودت بشین فکر کن سبک سنگین کن و تصمیم بگیر

اما واقعا گاهی هرچیم فکر کنی  تصمیم گیری سخت میشه و آدم مردد میشه از اقای بهجت پرسیدن ک دراین مواقع چ کنیم ایشون گفتن استخاره کنید

عقل اگه برتری داشت همه آدما راه درست رو میرفتن و هیچ کس خطا نمیرفت

عزیزم همه از عقل استفاده نمیکنن. و تمام روابط دنیارو نمیشه عاقلانه بررسی کرد. برو هر جور حال می‌کنی تصمیم بگیر.

من یکو می‌شناختم خیلی مذهبی بود میخواست بخاطر عقب نیفتن از رمضون با اتوبوس بره . خانومش می‌گفت با قطار برو استخاره کرد اتوبوس خوب اومد. رفت تصادف کرد و فوت کرد دو تا بچه هم داشت.

عزیزم همه از عقل استفاده نمیکنن. و تمام روابط دنیارو نمیشه عاقلانه بررسی کرد. برو هر جور حال می‌کنی ...

عزیزم شما انگار منظور منو متوجه نشدی

اول جواب سوال استارتر رو دادم ک باید نیتت جای استخاره داشته باشه باامثال تو ک هیجی نمیدونن بحث کردن بی فایدس