2777
2789

چون میدونه کسیو نداری بی اهمیته برا خودت ارزش قائل شو و همه تفریح و شادیتو تو اون خلاصه نکن همسرتم ببینی خیلیم بهش وابسته نیستی و مستقلی میاد سمتت

عضو گروه زرد. وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ هدف اول ۶۵ هدف دوم ۶۲ هدف اصلی ۵۹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ریشه یابی کن جانم ببین علتش چیه؟جسارتا براش کم نذاشتی؟

من فکر میکنم ربطی ب کم گذاشتن نداره بعضی مردها درون گرا هستن اهمیت دادنشون رو نشون نمیدن

بیهوده نگردید به تکرار در این شهر ؛ او طرز نگاهش بخدا شعبه ندارد ❤😍😍
ديشب تاساعت چهارونيم صبح بادوستاش بيرون بودامروزصبح ساعت نه باداداشش وزنداداشش رفتن باغ هنوزم نيومده ...

خب تو چرا نرفتی؟

عزیزم درکت میکنم خیلی سخته واقعا. 

ولی بزار نی نیت دنیا بیاد کل دنیاتو عوض میکنه

خدایا میشه دخترکوچولومو شفا بدی؟😭بخدا  بجز سلامتی دیگه هیچی ازت نمیخوام .(دخترم مشکل قلبی داره تترالوژی فالوت هست.باید عمل بشه😓)
من فکر میکنم ربطی ب کم گذاشتن نداره بعضی مردها درون گرا هستن اهمیت دادنشون رو نشون نمیدن

اگه محبت نکنه و به احساسات زن لطمه وارد بشه و نیازهای زن رو برآورده نکنه هم با درونگرا بودنش جوردر نمیاد عزیزم

مثل امروز...

چون گفت واسه كارميره اخه رفتن دور باغوفنس كنن منم نميدونستم جاريمم ميره كه ميگفتمم بهانه مياوردكه با ...

خب پس اگه بخاطر بارداریت نبردت یعنی نگرانت بود و نخواست اذیت بشی و این جز اهمیت دادناشه شاید

ان شالله ورود بچه شما رو به هم نزدیکتر کنه...

خب پس اگه بخاطر بارداریت نبردت یعنی نگرانت بود و نخواست اذیت بشی و این جز اهمیت دادناشه شاید ان شال ...

منم ک همینو‌میگم  دیگه اهمیت دادن هاش رو پشت پرده بیان میکنه