2777
2789
عنوان

پسردار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 304846 بازدید | 469 پست
عزیزم هر چی خدا بخواد.واقعا نمیتونم درک کنم .فقط سالم و صالح باشه .همین کافیه.

!اولا خدا خسيس نيست! هر چي بخواي ! بهت ميده ! هر چقدر ! 

اگر تلاش كني و به صلاحت باشه!

نه من قبول ندارم اين پذيرش جبر هست!

اسلام جبر رو قبول نداره!

انسان مختاره! خداوند علمش رو هم داده! 

ادم تلاش ميكنه ! نهايتا اگه نشد! خوب ادم ناراحت نميشه! خواست خدا بوده...

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هر چی خدا بخواد.واقعا نمیتونم درک کنم .فقط سالم و صالح باشه .همین کافیه.

سالم باسه صالح باشه و همون جنسيتي كه ازم ميخاد باشه! ميگي از خدا كم ميشه😂😂😂😂

انسان تلاشش رو ميكنه! اگه صلاحش نبود خدا نميده!

نميفهمم اين حجم جبر گرايي رو ! توي بعضي انسانها

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻
سالم باسه صالح باشه و همون جنسيتي كه ازم ميخاد باشه! ميگي از خدا كم ميشه😂😂😂😂 انسان تلاشش رو&nbs ...

باشه،معلومه که شما با این طرز فکرت نمی تونی درک کنی.

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘
باشه،معلومه که شما با این طرز فکرت نمی تونی درک کنی.

بله دقيقا

من اصلا جسيت گرا و جبر گرا نيستم

طرز فكر مون مثل هم نيست

ببخشید عزیزم ی سوال دارم این که میگن واسه پسر دار شدن تو رابطه اول زن باید ت ر ض ا بشه درسته؟؟؟؟؟

باید رابطه عمیق باشه!

علتش رو توی سایت ها میتونی بخونی!

پوزیشن رابطه عمیق رو نوشتم!

سعی کن سه ماه رو ی کم رعایت کنی! مخصوصا نخوردن لبنیات و بالابردن سدیم پتاسیم در بدن....

ببحشید  ولی واسه رابطه کار حاصی نیاز نیست انجام بدیم مثلا میگن زن باید اول ا ر ض ا بشه درسست ...

اون مورد به قلیایی شدن محیط کمک میکنه

ولی دوش واژینال با جوش شیرین هم کمک میکنه

حتما مقدار رو رعایت کن بیشتر نباشه! جوش شیرین توی آب

باید رابطه عمیق باشه! علتش رو توی سایت ها میتونی بخونی! پوزیشن رابطه عمیق رو نوشتم! سعی کن سه ماه ...

عذر میخوام

ببخشیداااا

روم به دیوار

چه پوزیشنایی خوبه واسه پسر دار شدن؟؟؟؟؟

بعدشم

من الان متوجه نشدم

ا ر ض ا شدن مهمه یا نه؟

عذر میخوام ببخشیداااا روم به دیوار چه پوزیشنایی خوبه واسه پسر دار شدن؟؟؟؟؟ بعدشم من الان متوجه ...

اون مهمه!

صفحه دوم توي پست اول  پوزيشن ها هست....

مقدار واستفاده جوش شیرین چطور باید باشه؟

يك قاشق چاي خوري 

توي يك ليوان آب

بهتره از دوش واژينال استفاده كني كه كل مخيط واژن قليايي بشه