2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی من پارسال ماه رمضون خیلی پاهام و زانوهام درد میکرد گفتن پودر سنجد خوبه. منم تقریبا دو ماه هر روز صبح به یک لیوان شیر عسل یک قاشق پودر سنجد میزدم و میخوردم و بعد دو ماه که اقدام کردم فقط دو بار رابطه داشتم و باردار شدم. اصلا قطعی بچه نمیخواستم خودمم تعجب کردم اینقدر سریع شد.

بعدا تحقیق کردم دیدم پودر سنحد تاثیر داره من برای پا درد خوردم ولی برای هر دو مورد موثر بود

البته بگم پودر سنجد چاق هم میکنه

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.
خانومی من پارسال ماه رمضون خیلی پاهام و زانوهام درد میکرد گفتن پودر سنجد خوبه. منم تقریبا دو ماه هر ...

دوقلوباردارشدی‌عزیزم آخه میترسم‌استفاده‌کنم‌دوقلوبارداربشم

نه میگن پودر سنجد باعث چند قلویی و دختر شدن میشه

من یه دونه پسر باردار شدم و الان کنار خوابیده پسرم

روز 1393/2/18 ساعت 9:37 صبح یه فرشته کوچولو به خدا گفت اجازه میدید برم پیش مامانم آخه خیلی وقته منتظرمه. و این طوری خدا بزرگترین نعمتش را به من و همسر عزیزم هدیه کرد و ثمره عشقمون (دختر نازمون) پا به دنیا گذاشت. الهی شکرت. خدایا نگهدار خوشبختی خانواده کوچیکمون باش.
یه‌الان‌دوتا‌بچه‌داری‌یه‌دختریه‌پسر

بله یه دختر ۴ سال و نیمه و یک پسر ۳ ماهه

انشالله زود و بدون انتظار مامان بشی فقط استرس نداشته باش و بهش فکر نکن وقتی رابطه داری اصلا به بچه فکر نکن من هر دوبار که باردار شدم تو اون ماه شرایطم جوری بود که اصلا فکر نمیکردم باردار بشم به دلایلی

بله یه دختر ۴ سال و نیمه و یک پسر ۳ ماهه انشالله زود و بدون انتظار مامان بشی فقط استرس نداشته باش و ...

فداتشم عزیزدلم ‌مرسی‌‌که‌راهنمایی‌کردی‌عزیزم اما من نمیتونم‌فکرنکنم اخه‌‌تنهام‌دیگه‌خسته شدم