2789
اینکه آدم چی بپزه سخته به خصوص اگه یه نفر هم تو خانواده ایراد گیر باشه نسبت به غذا

بنظرتون برنامه ای بزارم یا چیکارکنم ک تو خونه داری و اشپزی همه چی یهویی نشه هرچی ب وقتش باشه...شما خودت چیکار میکنی و چ زمانی چ کاری میکنی ک کارات هول هولکی نشه؟

میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اندازه هاش را نمی دونم  چقدر مثلا حبوبات و سبزی و رشته می خواد ما دو نفریم

نصف لیوان از حبوباب پخته .سبزی هم یه کاسه ماست خوری کوچیک.رشته هم معلومه هم میزنی اگه کم بود اضاف میکنی

مامان دوتا فندق هستم ❤❤
سلام خوبی دخترت خوبه

سلام به روی ماهت ممنون 

اره خوبه خداروشکر دختر نسبتا ارومیه 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
بنظرتون برنامه ای بزارم یا چیکارکنم ک تو خونه داری و اشپزی همه چی یهویی نشه هرچی ب وقتش باشه...شما خ ...

من از شب قبل فکر می کنم که فردا چی بپزم

گوشت یا مرغ را از شب قبل می زارم تو یخچال

اگه حبوبات نیاز باشه از قبل خیس میدم

صبح که پا شدم اول غذا می پزم بعد اگه ظرف یا لباس باشه می شورم تا غذا آمادهبشه

کلا زندگی تو خونه بابا با زندگی تو خونه شوهر خیلی فرق می کنه

الان راحتی بعد عروسی مسئولیت زیادی رو دوش ت هست

انشالله کم کم قلق زندگی دستت میاد

شیر خودت را می خوره

بله 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اندازه هاش را نمی دونم  چقدر مثلا حبوبات و سبزی و رشته می خواد ما دو نفریم

عزيزم از توي نت سرچ كن، در ضمن ميتوني حبوبات رو به نقدار بيشتر خيس كتي و بپزي و بسته هاي دو نفره كني توي فريزر بزاري، هر وقت خواستي فقط كافيه سبزي و پياز داغ رو بهش اضافه كتي و در آخر هم رشته و اگه دوست داشتي كشك، دستت مياد

واااااااااایییییییییی 😍😍😍دیگه بدتر عبضی😭😭🤤🤤🤤🤤

بیا پیشم با هم بخوریم ،کجایی برات بفرستم گلم ؟! من تهرانم ، فقط دیگه فحشم نده 😭😭😭

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
بیا پیشم با هم بخوریم ،کجایی برات بفرستم گلم ؟! من تهرانم ، فقط دیگه فحشم نده 😭😭😭

شیراز 😭😭😭😭چقد دیگه تو راهه؟؟؟؟؟ 😢😢😢تا نرسه دستم همينجور فحشا میدم زود باش تا فحشا آبدار نشده 😈😈😈