برنجتومیشوری به ازای هرلیوان برنج یه لیوان ویک چهارم لیوان آبجوش میریزی ونمک وروغنش هم میریزی میذازی روشعله وقتی آبش کشیده شدوروی برنج سوراخ سوراخ شد درقابلمه رامیذاری این قسمت یه کم آب داره توبرنج سوراخ سوراخ شد درشومیذاری تا باون مقدارآب کم یه کم مغزپخت بشه بعدکه آبش کاملاکشیده شد باقاشق کناره های برنجوجدامیکنی و وسط جمع میکنی وزیرشعله کم ودم کنی میذاری تادم بکشه
اخه مامان بابام یعنی خاله مامانم که میشه مادربزرگ پدریم ایجوری درس میکنه😮
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...
نمیخواد یعنی؟ اخه مامان بابام یعنی خاله مامانم که میشه مادربزرگ پدریم ایجوری درس میکنه😮
نه نداره عشقم اصلا وقته شوهرت نیست😆😆😆😅😙
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
ببین بستگی به برنجت داره که چقدر آب جذب خودش میکنه تا باز و درشت بشه ، یکم روغن و نمک و آبجوش به حد برنجت بریز و اولش زیر گاز زیاد کن تقریبا سه چهارم زمان آب تموم شدن برنج که رسید شعله رو یه ذره کم کن که مغز پخت بشه و بعدش کم کم برنجت رو وسط ظرف تپه کن و ببین لبه چقدر آب مونده ، آبش نباید زیاد باشه و نبایدم خیلی بی آب باشه ، دمی هم ازین دور نواری ها بذار ، بعد اینکه سرشو گذاشتی برای چند ثانیه شعله زیاد کن که بخار در فضای بالای برنج بزنه بیرون ، بعدش کم کن شعله رو ، بعدش هر ده دقیقه یه ربع یه بار آبشو بگیر و دوباره ببند تا اینکه ته دیگش طلایی بشه
برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ