2789
عنوان

جمعه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 22 پست
شاید به ابن موضوع فکر نکرده باشی.اما همین که نگران تنهایی مادرت تیستی خودش یه نعمته.همینکه افسردگی ن ...

مامانم دیگه خیلی افراط میکنه

حاضر نیست ی روز رفیقاشو ول کنه 

خب من خونه مامانم نرم کجا برم

تازه وقتی خاست خونه بخره باهاش شریک شدم ک بتونه خونه ویلایی بخره ک ما هم ک میریم از حیاتش و درختاش لذت ببریم ولی اصلا راهمون نمیده نمیشینه تو خونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم این چه توقعیه که ما از بزرگترها داریم ...همش باید خدمتگزار ما باشن ...تو خارج از ایران بچه ۱۸ سالگی میره روی پای خودش میمونه مسئولیت زندگی و تمامی کارشم با خودشه بدون کمترین توقع ..ولی اینجا تا اخر عمر همش پدرو مادر باید بهمون خدمت کنن ..خوب اونا تا حالا زحمت بزرگ کردن مارو  و ...کشیدن ..حالا نباید یکم واسه خودشون خوش باشن ..دوستم شما هم چند روز قبل رفتن اطلاع بده میخوای بیای ..ازت پذیرایی میکنه ...مطمئن باش مادر که شدی متوجه میشی بچه بزرگ کردن چه زحمتی داره اونوقت پای مادرتم میبوسی ...دلشو نشکن ..درکش کن 

از ماست که برماست ...(حال و روز اینروزای ما)
مامانم دیگه خیلی افراط میکنه حاضر نیست ی روز رفیقاشو ول کنه  خب من خونه مامانم نرم کجا برم ت ...

خرص نخور عززیزم.تو هم به روش خودت عمل کن و حالتو خوب کن.اینو از من بشنو یاد بگیر حال هودتو خوب کنی وابسته به دلخوشی کسی نباش.میدونم کی تزدیکتر از مادر اما نمیارزه بابت هیچچچچچچ موضوعی خودتو اذیت کنی.همین حالا دستای نینی تو نگاه کن .اون انگشتهای خووووشگلشو ببین مطمئنم حالت بهتر شد.😉

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚