2777
2789
عنوان

امشب

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 45 پست
بمیرم واست.خواهر منم 3بار سقط داشت بار چهارم خدا بهش یه گل پسر داد.توکلت بخدا باشه.ناامید نشو

اصلا رو این حساب باز کرده بودم حس میکردم میمونه تا ۳ماه دیگه داشنم میرفتم غربالگری

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
خیلی مسخرست خدا میمونه همه فکراتو بکنی بعد خراب کنه دیگه بریدم

آره آدم کلی برنامه ریزی میکنه براش اسم انتخاب میکنه وسیله انتخاب میکنه کلی ذوق داره منکه رفتم سونو گفت سقط شده همونجا نشستم زمین گریه کردم 

لطفا برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستین   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا دست نگه دار ،،به شوهرت برس،،عرق کاسنی  و عسل وسیله دانه بهش بده بخوره با بادام،،هم اسپرم ش خوب میشه وهم پرتاب ش،، زیاد رو صندلی م نباید بشینه اگه کارمند ه،،،اینا همش تأثیر داره روش

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
فعلا دست نگه دار ،،به شوهرت برس،،عرق کاسنی  و عسل وسیله دانه بهش بده بخوره با بادام،،هم اسپرم ش ...

دیگه هرچی بگین تو حلقش کردم بخدا از شیمیایی تا گیاهی

دو سه ماه به خودت و همسرت برس بعد نتیجه می گیری،،،نباید ناامید بشی،،حتما یه خیری  توش هست،،امیدت به خدا باشه خواهر

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

استارتر اخه چرا سقطش کردین.بچه 10 هفته یی ک اخه اگه قلبش ضربان نداشته باشه.نمیمونه ک😢😢😢😢😢.بخداااا ذوست من بهش گفتن قلبش تشکیل نشده باید سقط کنی .نکرد دلش نیومد بکنه.الان 5ماهشه.بچه سالم.تروخدا باور نکنید این دروغو ک میگن قلبش تشکیل نشدع.اخه جنینم نیس ک تو این سن.خودش دفع میشه اگه مرده باشه

از ی آدم معتبر شنیدم تو تهران چن تا دکتر رو دستگیر کردن .اینا الکی میگفتن بچه مشکل داره ک سقط بشه.میخواستن نسل شیعه رو کم کنن از بین ببرن .خیلی زیاد شده این اشتباها.تروخدا زود اقدام ب سقط نکنید.جنین ت. این سن.کم اگه قلب نداشته باشه اصلا نمیمونه

استارتر اخه چرا سقطش کردین.بچه 10 هفته یی ک اخه اگه قلبش ضربان نداشته باشه.نمیمونه ک😢😢😢😢😢.بخداا ...

چون شیاف میزدم.بچه سقط نمیشد

وای خدای من میگه رحم مقاومت میکرده😥😥😥😥.اخه عزیزدلم بچه مرده. ب این کوچولویی چ مقاومتی داره.

بچم از ۱۴میلیتر شده بود ۴ مرده بود خودشو جمع کرده بود