2777
2789

عزیزم من خودم هنوز انجام ندادم ولی قصد دارم انجام بدم و راجبش تحقیق کردم. میگن یه روش جدید بنام فمتولیزیک اومده که بهتره. و میگفتن کلینیک نور توی تهران خوبه. از دکتر هاشمی و شهرام افضلی هم راضی بودن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام بله من 3 ماه پیش عمل کردم خوب بود 

ديدتون خوبه الان؟

چرا 50 درصد آف گذاشته و اسم دکترو نميگن؟دکترتون کي بود

این جا را خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی 🙂
عزیزم من خودم هنوز انجام ندادم ولی قصد دارم انجام بدم و راجبش تحقیق کردم. میگن یه روش جدید بنام فمتو ...

فمتو ليزيکو ميدونم،من ميخوام لازک انجام بدم بيمارستان نور و پيش دکتر هاشمي ک خيلي تعريف ميکنن ازش هزينش 3 تومنه ولي نواوران ميگه 1800 و اسم دکترو نميگه پشت تلفن ادم شک ميکنه

فمتو ليزيکو ميدونم،من ميخوام لازک انجام بدم بيمارستان نور و پيش دکتر هاشمي ک خيلي تعريف ميکنن ازش هز ...

درسته عزیزم من شنیدم اگه شماره هرکدوم از چشم ها ۳ به بالا باشه،و این کلینیکی که بهتون گفتم اگه ادم بره.بیمه تمام هزینه رو پرداخت میکنه.ولی اول باید پولشو پرداخت کنی،بعد نامه و.. میگیری و هزینشو بیمه پس میده

درسته عزیزم من شنیدم اگه شماره هرکدوم از چشم ها ۳ به بالا باشه،و این کلینیکی که بهتون گفتم اگه ادم ب ...

خب من چشمم يکو نيمه اگه بالاي سه بود بيمه تکميليم کلشو ميداد

ديدتون خوبه الان؟ چرا 50 درصد آف گذاشته و اسم دکترو نميگن؟دکترتون کي بود

اسم دکتر من دکتر مختاری بود یه دکتر میانسال و کاربلد البته ماه اول دیدم عالی بود ماه دوم کم ولی الان که تو ماه سوم خیلی خوب شده دکتر گفتقی تا 3 ماه طبیعی تو بعضی افراد هم تا 6 ماه من با همه هزینه ها و داروها و همه چی شد 2 ا

اسم دکتر من دکتر مختاری بود یه دکتر میانسال و کاربلد البته ماه اول دیدم عالی بود ماه دوم کم ولی الان ...

يعني مطمئن باشم برم اخه قيمتشون نسبت ب جاهاي ديگه خيلي پايينتره ادم ميترسه

درد و اينا نداشتي عينک دودي تا چنوقت زدي با گوشي مبتونستي کار کني اخه من معتاده گوشيم😌😌😌

ديدتون خوبه الان؟ چرا 50 درصد آف گذاشته و اسم دکترو نميگن؟دکترتون کي بود

اسم دکتر من دکتر مختاری بود یه دکتر میانسال و کاربلد البته ماه اول دیدم عالی بود ماه دوم کم ولی الان که تو ماه سوم خیلی خوب شده دکتر گفت تا 3 ماه طبیعی تو بعضی افراد هم تا 6 ماه من با همه هزینه ها و داروها و همه چی شد 2 

البته نمره یکی از چشمهای من 7 بود و تنبلی داشت ولی با این حال هم الان عالیه من که راضیم خدا رو شکر ت ...

Akhe kasi k moshtarish ziad bashe k dg off nmizare🤔🤔🤔

يعني مطمئن باشم برم اخه قيمتشون نسبت ب جاهاي ديگه خيلي پايينتره ادم ميترسه درد و اينا نداشتي عينک د ...

درد که نه ولی بعد عمل یکم اذیت میشی که اونم طبیعیه تا یه هفته باید عینک بزنی تو خونه شب و روز گوشی و لب تاب و یک هفته نگاه نکنی منم معتاد بودم ولی بخاطر چشمام رعایت کردم بعد هم یه سری قطره میده که باید مرتب استفاده کنی ولی در کل از عینکی بودن خیلی بهتر من که خیلی راضی اخه 13 سال یه سره عینک زدم

درد که نه ولی بعد عمل یکم اذیت میشی که اونم طبیعیه تا یه هفته باید عینک بزنی تو خونه شب و روز گوشی و ...

Are vaqean mnm khaste shodam chesham god rafte ba inke bhem miad eynakam vali doosnadaram bzanm kheili sakhte😔😔😔