2777
2789
عنوان

جِن😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 124 پست
مگه اراکی؟؟؟

نه با مینی بوس میریم ترترتر

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دقیقا  دایی بزرگه مامانم وقتی صبح زود میرفته سر چاه موتوره آب  که آب رو بفرسته توی باغات ...

😂😂😂😂😂وای خدا چ جکی بوده اون

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
یه روز یه نفر میره حموم میبینه دارن میزنن میرقصن اینم مثل اونا میکنه یه کیسه پول بش میدن به دوستش نش ...

اون كه قوز بالا قوزه

يه مرده قوز داش ميره حموم ميبينن جنا ميزنن ميرقصن

باهاشون ميرقصه جنا باهاش حال ميكنن 

قوزشو برميدارن

اون مرده دوستشم عين خودش قوز بوده ميبينتش ميگه عه چجوري قوزت برطرف شد و ديگه نداريش اونم داستانو براش تعريف ميكنه

اينم همين حركتو ميره تو حموم ميزنه و ميرقصه

نميدونسته جنا عزا دارن قوز دوستشو برميدارن ميذارن رو قوز اين يكي ميشه قوز بالا قوز

خوشحال میشم پیج اینستاگرام منو دنبال کنید aarezoo78__

اون كه قوز بالا قوزه يه مرده قوز داش ميره حموم ميبينن جنا ميزنن ميرقصن باهاشون ميرقصه جنا باهاش حا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا همون گناهامونو ببخش که نمیذاره دعاهامون برآورده بشه
بیا اینجا بریم خونه های جنزده😨😨چندبار از نزدیک دیدم توشون نرفتم .اکیپ باشیم حال میده

تورو یادم رفت اصل جنسی لامصب

به گیساتون قسم من پایه م چن نفر شیم بریم 

یا همه کج و کوله برمیگردیم یا خدا نجاتمون میده

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

تورو بادم رفت اصل جنسی لامصب به گیساتون قسم من پایه م چن نفر شیم بریم  یا هما کج و کوله بر ...

😂😂😂 احتمالا کج و کوله برمیگردیم😒

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

دیگه نی نی یار و کجا میبری😂😂😂😂 منو ببر اصله جنسم ؛ جن فرد اعلام  

بریم عاقا بریم 

صداشو درنیار یکی یکی میخوام نی نی یارارو سربه نیس کنم