2777
2789
عنوان

بالاخره،،،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 48 پست
واع یا خدا.بنظرم ببرش روانپزشک.اروم باهاش برخورد کن ببین تو مواقعی ک ارومه در چ حاله.کمتر سر ب سرش ب ...

روانپزشک نمیاد هیچوقت هیچی نگفتم میگم بریم خونه خواهرم میگه تو به دومادتون نظر داری که میگی بریم

کاری باهاش ندارم کلن

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میفهممت😢.من زدم بیخیالی جهنم همینکه سالمه و خیانتی ازش ندیدم و بسیار بچه دوسته منم تا حدی دوست داره ...

واقعا سخته کاش بچه نمیاوردم 

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
روانپزشک نمیاد هیچوقت هیچی نگفتم میگم بریم خونه خواهرم میگه تو به دومادتون نظر داری که میگی بریم کا ...

یا خدا.بخدا هنگ کردم.حتما شکاکه.اعتماد بنفسشم کمه.ی مدت کلاااا اروم باش کلا هرچی گفت هیچی نگو ببین چ میشه.اگ تکرار کرد بیخیالش شو

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
اخه یه حرفهایی میزنه خاک برسربی شعور

😂😂😂

یا خدا.بخدا هنگ کردم.حتما شکاکه.اعتماد بنفسشم کمه.ی مدت کلاااا اروم باش کلا هرچی گفت هیچی نگو ببین چ ...

شکاک خییییلیییی شدید

بخدا هیچوقت تو دعوا هیچی نگقتم الان یه ساله اینجوریه

شکاک خییییلیییی شدید بخدا هیچوقت تو دعوا هیچی نگقتم الان یه ساله اینجوریه

ی فکری کن.فعلا کارایی ک گفتم رو انجام بده.ایشاا.‌سرش ب سنگ بخوره.اهل خیانت نیس ک؟

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
ناشکری نکن گلم حکمت خدارو ماکه نمیدونیم توکل کن به خودش از خودش بخواه.خداقادره حکیمه رحمانه رحیمه

کاش خدا یه نگاهی بهم بندازه

ی فکری کن.فعلا کارایی ک گفتم رو انجام بده.ایشاا.‌سرش ب سنگ بخوره.اهل خیانت نیس ک؟

نه خیانت تو کارش نیست حتی بی زن دیگه نگاهم نمیکنه

نه خیانت تو کارش نیست حتی بی زن دیگه نگاهم نمیکنه

پس مشکل از درونشع.دوستت داره اما ی چیزی نمیذارع ک زندگیت خوب بشه.اون چیزع رو پیدا کن.بیشتر محبت کن.معاشقه کن.ببین چ میشه

پس مشکل از درونشع.دوستت داره اما ی چیزی نمیذارع ک زندگیت خوب بشه.اون چیزع رو پیدا کن.بیشتر محبت کن.م ...

میدونی چ مرگشه؟؟؟

میخواد دایم تو خونه باشم غذا درست کنم بشورم خونه رو تمیز کنم و بچه رو نگهدارم همین!!!!بیرون رفتنمو قبول نداره بنظرش زن کلفته خونمون پنجره نداره تنگه لامپ خاموش باشه تاریکه تاریکه میخواد همش خونه باشم بیرون نرم حرف نزنم صدام در نیاد مهمونی نرم مهمون نیاد اومدم ساکت یجا دور از همشون بشینم صدام ر نیاد فقط در حد نوش جان و سلام احوال پرسی مهمونیم میرم همینطور 

بنظرش تمام دنیا وایسادن من برم بیرون نگاهم کنن ارایش ممنوع ابرو گرفتن ممنوع رنگ کردن مو ممنوع لباسام باید حتما هفت هشت سایز از خودم بزرگ تر باشه،لاک زدن که کلن ممنوع،از مچ دست بالاتر نباشه استینم حتی میگعت دستکش بپوش نقاب بزن شلوار ساپورت ممنوع مانتو باید تا مچ پا باشع کفش بدون جوراب ممنوع تو مغازه با فروشنده حرف زدن ممنوع،و خییییلی چیزای دیگه کا واقعا زندگیو زهرم کرده

میدونی چ مرگشه؟؟؟ میخواد دایم تو خونه باشم غذا درست کنم بشورم خونه رو تمیز کنم و بچه رو نگهدارم همی ...

اووووووووی نفسم گرفت بقران.الهی بمیرم برات.پس مریضه شوهرت.بنظرم فکراتو بکن تصمیم عاقلانه بگیر.ما فقط ی بار زندگی میکنیم.حیفع هدر برع عمرمون😍😘

اووووووووی نفسم گرفت بقران.الهی بمیرم برات.پس مریضه شوهرت.بنظرم فکراتو بکن تصمیم عاقلانه بگیر.ما فقط ...

هیییی خواهر

درد زیاده ببخشیدخستت کردم

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز