2777
2789
عنوان

بالاخره،،،،،،

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 48 پست
خدا حقتو از توی چشاش در بیاره زبون نفهمه.تف به ذاتش.فقط یه نره ناراحت نباش.حالا ببین نمیشه بترسونیش ...

از ابروش میترسه وگرنه هیچ پایبندی بهم نداره

ولی خوب وقتیم عصبی نباشه واقعا مرد خوبی میشه خیانت نمیکنه معتاد نیست پیش همه پشتم در میاد ولی موقع عصبانیت حرفایی میزنه که کله خوبیاش از یاد میره

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
نه کاملا سنتی فقط یبار دیدمش برای روز نشونم نیومد همیشه میگه ادمه ضعیفیه تا تقی ب توقی بخوره میگه ب ...

ای وای من چ بد.بنظرم ی مدت تنهاش بذار اما طلاق نه واقعا تحملش سخته.ادم ب امید شوهر و عشقش میره ازدواج می‌کنه خب ‌‌‌‌‌‌‌اونم نباشه ک دیگع عیچی

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای من چ بد.بنظرم ی مدت تنهاش بذار اما طلاق نه واقعا تحملش سخته.ادم ب امید شوهر و عشقش میره ازدوا ...

اینا خانوادگیتن یه جورین که زن یه بار قهر کنه دنبالش نمیرن و طلاقش میدن یعنی اگه برم باید واسه طلاق باشه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
اینا خانوادگیتن یه جورین که زن یه بار قهر کنه دنبالش نمیرن و طلاقش میدن یعنی اگه برم باید واسه طلاق ...

ای خدا چقد سخته.پس میخای چیکار کنی.ناراحت شدم برات

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
ای خدا چقد سخته.پس میخای چیکار کنی.ناراحت شدم برات

فعلا که یه زهر چشم کوچیک ازش گرفتم 

اما بخدا قسم خوردم یبار دیگه بگه برو میرم و پشت سرمم نگاه نمیکنم پسرمم پیش منه تا هفت سالگی از اون به بعدشم ی فکری میکنم

از ابروش میترسه وگرنه هیچ پایبندی بهم نداره ولی خوب وقتیم عصبی نباشه واقعا مرد خوبی میشه خیانت نمیک ...

قبول دارم خب از ابروش بترسونش خوبه.

والا شوهر منم بددهن نیست اما پشتمم نیست حرف حرفه خودش راهم راه خودش توی عصبانیت میکه برو ال و بل سعی میکنم کلا عیلنیت باهاش حرف نرنم جلوچشش نباشم جوابشم ندم سگ محل میشه وگرنه توی عصبانیت هیولاست من۲۲سالمه میگرن عصبی دارم.میزارم پای خوبی هاش😢

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀
فعلا که یه زهر چشم کوچیک ازش گرفتم  اما بخدا قسم خوردم یبار دیگه بگه برو میرم و پشت سرمم نگاه ...

ان شاا... ک درست میشه .بنظرم کنترلی رو اعصابش نداره.شاید دغدغه ذهنی داره یا مشکل درونی.چون میگی موقع عصبانیت بده و بقیع مواقع خوبه

قبول دارم خب از ابروش بترسونش خوبه. والا شوهر منم بددهن نیست اما پشتمم نیست حرف حرفه خودش راهم راه ...

اخه واقعا گند زده ب زندگیم منم ۲۰سالمه اکثر روزو سردرد دارم اینقد ژلوفن خوردم دیگه حالم بهم میخوره از هرچی قرصه

ان شاا... ک درست میشه .بنظرم کنترلی رو اعصابش نداره.شاید دغدغه ذهنی داره یا مشکل درونی.چون میگی موقع ...

دغدغه ذهنی که نه ولی ی مشکله بین تمام اعضای خانوادش عصبی بشن هیچی جلو دارشون نیست نمیفهمن چی میکن حتی امشب همه حرفایی که تو عصبانیتش میگفتو بهش گفتم هیچ کدومو یادش نمی اومد

بچه ها ببخشی یه سوال بی ربط  استارترمعذرت میخوام معنی این بد نه میذاری بخوابم نه میخوابی بذ ...

خواهش شوهرت گفته بهت

آره عشقم

پس چیز بدی نیست

دغدغه ذهنی که نه ولی ی مشکله بین تمام اعضای خانوادش عصبی بشن هیچی جلو دارشون نیست نمیفهمن چی میکن حت ...

واع یا خدا.بنظرم ببرش روانپزشک.اروم باهاش برخورد کن ببین تو مواقعی ک ارومه در چ حاله.کمتر سر ب سرش بذار.بهش اعتماد بنفس بده.شاید کمه اعتماد ب نفسش

اخه واقعا گند زده ب زندگیم منم ۲۰سالمه اکثر روزو سردرد دارم اینقد ژلوفن خوردم دیگه حالم بهم میخوره ا ...

میفهممت😢.من زدم بیخیالی جهنم همینکه سالمه و خیانتی ازش ندیدم و بسیار بچه دوسته منم تا حدی دوست داره و زحمت کشه کافیه بقیه مشکلاتمو سپردم بخدا.خودش کمکم کنه بسکه حرص خوردم این حالو روزمه مثلا بچه ننس ولخرج

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀