2777
2789
عنوان

خدا چرا.....

95 بازدید | 13 پست

بعد ی سقط تو 17 هفته بدون هیچ دلیل کلی ناراحتی و افسردگی چندوقت خوب شدم اقدام کردم ماه اول نشد ماه دوم همسر رفت ازمایش واریکوسل گرفته خودم پلی کیستیک امروز انقدر دلم گرفت از خدا کم اوردم دیگه گفتم چرا صدامو نمیشنوی چرا ی بچه صحیح و سالم بهم نمیده به کوچیکتر از من داده همه دورو وریام دارن.شوهرم دیگه بعد جواب ازمایشش به هیچ کسو هیچ چیز اعتقاد نداره امروز کلی ناشکری کرد.گفت دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم.میشه خدا صدامو بشنوه بی دردسر باردار بشم بچه ام صحیح و سالم بمونه که ایمان خودمو شوهرم کم نشه.انقدر دلم گرفته که با شوهرم یک ساعت گریه کردیم ولی اروم نشدم

خدایی هست.....

😔😔💋ميشه غصه نخور 

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم گرفته.بیشتر از خودم دلم برا شوهرمو پدرو مادرمون میسوزه

ب شوهرت ک گلایه میکنه بگو بره ی سری ب بیمارستان ها بزنه تا ببینه خیلیا با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنن و هنوزم ادامه میدن تا مو ب بدنش سیخ بشه و خدارو شکر کنه،هر چی خودش صلاح بدونه همون میشه

دلم گرفته.بیشتر از خودم دلم برا شوهرمو پدرو مادرمون میسوزه

😔😔اي جانم باشه ميدونه خيليا تو اوج نا اميدي و بيخيالي بچه دار شدن؟ صبور باشين، به خدا يك مدت بيخيالش باشين ميبينين شد توكل به خدا

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.

هی خواهر من این ماه اقدام داشتم یک هفته ب نزدیک شدن پری عفونت ادرارم میگیره الانم قرص مخورم ..دیگه موندم بخدا ..گلایه مکنم ولی همون موقعه پشیمون میشم .از غضب خدا میترسم ..واسه همین مگم هرطور صلاحه

اخه حق داره ولی بهش نمیگم میگم ناشکری نکن ولی گوش نمیده

من بارها دیدم مثلا یارو شیش تا دختر خدا بهش داده و اونم هی ادامه داده تا پسر داره شه و آخرش ی پسر ب دنیا اورد و اونم توو دوازده سالگی مرد،علتشم این بود ک توی سه نسل قبل ازین،ی نفر ام اسی داشتن ک ب اینم ارث رسید و آخرش فوت شد

یا مثلا یکی از همسایه ها تومور مغزی داشت اونقد دکتر رفتن تا بالاخره یکی با جراحی غده رو دراورد و درمانش کرد ولی شیش ماه بعد توی تصادف فوت کرد،جالب این بود پنج نفر توو اون ماشین بودن ک فقط همین اقا فوت شد

منظورم اینه وقتی خدا ی چیزی رو رقم میزنه آدم باید ی اندازه معقولی تلاش کنه واسه بهتر کردنش ولی اگه ب هر دری زدی و نشد بهتره بیخیال شی چون صلاح همینه،حالا شمام تلاش بکنین انشالله ک جواب میده ولی نه ب هر قیمتی دیگه

منم میترسم.چرا خدا برا بعضیا همش خوب میخواد برا ماها نه

شاید اونا اینقدر خدارو ناراحت کردن ک خدا ب فرشتهاش میگه همین رو اینقدر بدین ک دیگه اسم خدارو نیاره ..اما خدا لذت میبره ک ما مدام صداش کنیم ..چقدر شیرینه

شاید اونا اینقدر خدارو ناراحت کردن ک خدا ب فرشتهاش میگه همین رو اینقدر بدین ک دیگه اسم خدارو نیاره . ...

بخدا به من ی بچه سالم با ی بارداری راحت بده در کنار چیزایی که دارم روزی هزاربار شکر میکنم.ولی تعبیر قشنگی کردی عزیزدلم

خدایی هست.....