2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 56 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانما دست روم بلند میکنه . من اول خونم از مادرشینا دور بود یه ساعتی فاصله داشتیم الان داره میگه تمکین میگیرم بایدم بیای همون شهر اگر قبول نکنم ناشزه میشم یعنی من یه نامه پزشکی قانونی دارم تو شورا گفتن اگر تعهد بده دست بلند نمیکنه تمکین میکنی نمیدونم چی بگم من نمیتونم با خانوادش بسازم

خخخخ حامله ای تمکین نداری  اماااااا تهت قهر نباید خانه رو ترک میکردی اونو مینداختی بیرون

انداختمش بیرون سه چهار بار در زد بعد زنگ ننه هرزش زده بیا منو ببر چقدر زشت😨

خانما دست روم بلند میکنه . من اول خونم از مادرشینا دور بود یه ساعتی فاصله داشتیم الان داره میگه تمکی ...

خوب چراباردار شدی؟؟

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
مگه مشخص نی رو اون یکی گوشیمه بلد نیستم باهاش اسکرین بگیرم

عزیزم شماره ای که دادگستری پیام میده اینجوری نیست،ایشون داره گولت میزنه

آدمی را آدمیت لازم است ، عود را گر بو نباشد ، هیزم است
توبارداری میخوای جداشی؟؟؟

نه نمیخوام اما همه دارن میگن بدرد نمیخوره مهرمم اجرا گذاشتم الان باید پول دادرسی بدم تا رسیدگی بشه پولشو دارم اما نمیدونم چکار کنم همی الان نفقم شده 16ملیون بنظرتون دست نگهدارم برا مهریه

نه نمیخوام اما همه دارن میگن بدرد نمیخوره مهرمم اجرا گذاشتم الان باید پول دادرسی بدم تا رسیدگی بشه پ ...

خوب وقتی مهریه ات وگذاشتی اجرا میخوای جداشی دیگه؟؟؟

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
براي چي جمع كردي رفتي خونه بابات تو كه قصد طلاق نداري دليل موجه داري؟؟؟؟    

اونشب ک دست روم بلند کرد من بدون روسری اومدم تو را پله خونه بالامم پر مجرد بود ی هفته موندم نیومد ترسیدمم خودمم برم جایی پشت سرم بیاد زندگیمو جارو کنه

خوب وقتی مهریه ات وگذاشتی اجرا میخوای جداشی دیگه؟؟؟

دادخواست دادم اما الان هزینع دادرسیو باید بدم ک رسیدگی بشه موندم چکار کنم پولشو دارم اما میترسم بیخ پیدا کنه

انداختمش بیرون سه چهار بار در زد بعد زنگ ننه هرزش زده بیا منو ببر چقدر زشت😨

عزیزم فکنم مشاور نیاز داری 

و مشکلتون قابل حله

منظورم از انداختن بیرون این بود که خودت اصلا خونه رو ترک نکنی

عزیزم شماره ای که دادگستری پیام میده اینجوری نیست،ایشون داره گولت میزنه

مسول حل اختلافم همینو گف میدونست ی چیزی میگه گف برگرد شهرت برگتو برامون پست کن نقمو بریدن رفته واسه تایید اقا روز جلسه اومد نتونست دیگه اعتراض بزنه گفتنش مهلتش تمام شده