من نفقمو گذاشتم اجرا خانوما اونم شهر خودم الان اقا اومده میگه من عدم تمکین گرفتم بهش میگن کو برگت کو دادخواستت میگه همونجاس هیچ پیامی هم رو ثنای من نیومده😲ایا زر مفت زده؟
مثل منی دیگه منم بچه امو دوست دارم قبل زدناش و فحش هاش دوسش داشتم ولی دلم از خودشو خانوادش شکسته بهم سر تمکین نگردن گفت لجن سگ صورت وگف میرم یکیرو میارم جلوت همین الان بکنمش ولی رفت یکی دوساعت دیگه اومد تنها.اس دادم برگرد اعصاب خورد نکن اس داده لجن خیلیا ازخداشونه من بهشون نگاه کنم.نیم ساعته دیگه وکیل باز میکنه
نمیدونم اما وقتی اومد خیلی لاغر شده بود دستاش ساه خیلی لاغر بود مامانم میگه تو میپختی براش میخورد ننش ک هر روز سفره نمیندازه جلوش تازه ی خونه کوچیک دارن ننشو داداششو خواهرشو دامادش همه تو ی خونن موندم چجوز میتونن
خوب پس اشتباه از خودت بوده اگه همون اولين بار كه گفت جمع مي كنم مسرم گفته بودي برو ديگه برنگرد وخيلي ...
اینبار بنظرم شکر خور شده فکز کرد میرم التماس برش میگردونم اولین باره قهر ما انقد شده نهایتا ده روز طول میکشید نه هفتاد روز با کارشناس نفقه هم ننش حرف زده ک مثلا من همه کارم البته رید کارشناس شونزده تومن زد تازه دو تومنم ماله این دوماه حساب نشده شما بگو هجده ننش گذاشتش ک مثلا اگر پسرمو میخوای باید با من حرف بزنی منم عمرا حرف بزنم