2777
2789
عنوان

عدم تمکین

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 56 پست
بنظرم اوضاعت خيلي خطرناكه كاش باردار نميشدي،خانوادت چي ميگن؟

مامانم میگه جدا شو من حمایتت میکنم با بچه گرفتار میشید با این اون روزم قایمکی به شوهرم گفتم طلاق گفت طلاقت نمیدم

خودش زندگیمع خیلی دوسش دارم اما دلم ازش شکسته

مثل منی دیگه منم بچه امو دوست دارم قبل زدناش و فحش هاش دوسش داشتم ولی دلم از خودشو خانوادش شکسته بهم سر تمکین نگردن گفت لجن سگ صورت وگف میرم یکیرو میارم جلوت همین الان بکنمش ولی رفت یکی دوساعت دیگه اومد تنها.اس دادم برگرد اعصاب خورد نکن اس داده لجن خیلیا ازخداشونه من بهشون نگاه کنم.نیم ساعته دیگه وکیل باز میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطور بازي گرفته به نظرت با كسي هم رابطه داره

نمیدونم اما وقتی اومد خیلی لاغر شده بود دستاش ساه خیلی لاغر بود مامانم میگه تو میپختی براش میخورد ننش ک هر روز سفره نمیندازه جلوش تازه ی خونه کوچیک دارن ننشو داداششو خواهرشو دامادش همه تو ی خونن موندم چجوز میتونن

خوب پس اشتباه از خودت بوده اگه همون اولين بار كه گفت جمع مي كنم مسرم گفته بودي برو ديگه برنگرد وخيلي ...

اینبار بنظرم شکر خور شده فکز کرد میرم التماس برش میگردونم اولین باره قهر ما انقد شده نهایتا ده روز طول میکشید نه هفتاد روز با کارشناس نفقه هم ننش حرف زده ک مثلا من همه کارم البته رید کارشناس شونزده تومن زد تازه دو تومنم ماله این دوماه حساب نشده شما بگو هجده ننش گذاشتش ک مثلا اگر پسرمو میخوای باید با من حرف بزنی منم عمرا حرف بزنم

اين دفعه كه برگشت وخوستي باهاش زندگي كني سنگاتو باهاش وا بكن بگو اين دفعه رفتي برا هميشه ميري ميرم م ...

همین کارو میکنم . الان میگم هزینه دادرسی رو باید بدم دارمم اما گفتم بزار دست نگهدارم تا اطلاع ثانوی

من چکار کنم اگر بگیره من کل اساسای خونرو جمع کردم اوردم خونه بابام حتی چیزای ک اون گرفته البته فاکتو ...

عزیزم منم اطلاعی ندارم ولی ی مشاوره حقوقی بگیر کمکت میکنه تلفنی یا حضوری مشاوره بگیر تا راهنماییت کنن

سرم خاک کف پای حسین است*دلم مجنون صحرای حسین است*بهشت ارزانی خوبان عالم*بهشت من تماشای حسین است*السلام علیک یا اباعبدالله