2777
2789
عنوان

لنگیدن کودک

1558 بازدید | 10 پست

دختر ۶سالم یه پاش درد داره از لگن و میلنگه.بردم متخصص اطفال معاینه کرد نهکبودی داشت نه ورم.ازمایش دادیم رماتیسم نداشت دکتر شربت مولتی ویتامین داد اما هنوز خوب نشده‌.کسی تجربه ایی داره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا ازمایشش اهن و کلسیمش خوب بود اما ویتامین دی کم داشت که قرص داده هنوز میخوره. پس خوب میشه نبر ...

فعلا بذار ی مدت بخوره

تو آفتاب اینا بچه رو ببر

خوب نشد ببر ارتوپد

زن، زندگی، آزادی🖤مرد،میهن،آبادی

سلام

دوست عزیز میشه درمورد مسکل لنگیدن دخترت بگی

پسر من دوسالشه چند روزه از ناحیه لگن در پا ی راست لنگ راه میره و امروز تب هم داره

بدون ضربه و کوفتگی 

میشه تحربه ت رو بهم بگی؟

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
سلام دوست عزیز میشه درمورد مسکل لنگیدن دخترت بگی پسر من دوسالشه چند روزه از ناحیه لگن در پا ی راست ...

سلام عزیزم. چی شد بچتون. مشکلش چی بود. پسر منم چهار روزه میلنگه. زانوش رو زیاد خم نمکنه توی راه رفتن . روش زیاد نمی ایسته.

سلام عزیزم. چی شد بچتون. مشکلش چی بود. پسر منم چهار روزه میلنگه. زانوش رو زیاد خم نمکنه توی راه رفتن ...

من پارسال پسرم تو سن دو سالگی تقریبا یه ده روزی لنگ میزد موقع راه رفتن چند روزم تب داشت بردم دکتر گقت این یه نوع ویروسه که موجب عفونت لگن میشه 

براش دارو داد خشک کننده و شربت کلسیم 

بعد ده روز خوب شد 

خدایا دل همه رو شاد کن ... به همه ی اونایی که ارزو دارن بچه دار بشن نی نی بده .... و به همه ی مادرآ هم صبر و تحمل نق نق این فسقلی ها رو بده  
من پارسال پسرم تو سن دو سالگی تقریبا یه ده روزی لنگ میزد موقع راه رفتن چند روزم تب داشت بردم دکتر گق ...

ممنونم گلم از پاسختون. پسرمنم یه هفته کامل لنگ زد. دکترش اموکسی کلاو داد سر یه هفته که خورد خوب شد. دکترش میگفت مثل بچه شما عفونت لگن داره ولی ازمایش و سونوش چیزی از عفونت نشون نداد. خدا روشکر خوب شد.