2777
2789
خسته نباشي

خسته ام. سه تا بچه رو از حموم اوردم بیرون .حال ندارم یه لیوان چای بریزم واسه خودم نی نی هم زیر سینه شیر میخوره 😊😭

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خخخخ 😂😂😂

والله. خونه هم کثیف نمیشه

دیشب نون و خربزه خوردیم امروزم سیب زمینی الانم پاشم ماکارونی درست کنم با نی نی کوچولو سخته

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕

کتلت . 

کباب .

کوکو سیب زمینی 

فلافل

همبرگرج

طاس کباب 

جوجه سرخ کرده با سیب زمینی 

اینم از همشون بهتره و ما عاشقشیم😍😍

اول گوشت چرخ کرده رو با پیاز بزرگ رنده کن و را زعفرون زیاد و نمک ورز بده بعد قارچ هر چه قدر دوست داری توش ریز ریز کن و دوباره ورز بده قارچ کم نباشه  بعد گوشت و قارچی که ورز دادی پهن کن کف ماهی تابه روش کره بچین‌ زیرش رو متوسط کن بزار کامل بپزه و آب بندازه‌ بعد که آبش کمی کمتر شد روش گوجه ورقه کن و بچین یه ربع دیگه باشه و بعد با نون بخورید . عالییییییییییی 😍😍😍😍

تیکر هدفمیییی   
اگ حالموبفهمی دورازجون نمیگی میگی ک ایشلابمیری والا

نمیگم ان شا الله بمیری دور از جون البته میگم ان شا الله مشکلت حل بشه 

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
مرسی عزیزم افتادم توزندون ازخانوادمم زده شدم 😢😢

بعد از هر سختی اسانی هست.

پروردگار تو بزودی چندان به تو عطا کند ک راضی شویی 

سوره ضحی ایه 5

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
بعد از هر سختی اسانی هست. پروردگار تو بزودی چندان به تو عطا کند ک راضی شویی  سوره ضحی ایه 5

اره عزیزم ولی ۴سال عذاب میکشم ازته دل نخندیدم

تروخداواسم دعاکنین خونه بخرم😢😭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز