2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

111 بازدید | 9 پست

بچه ها من شیمی خوندم الان دوست دارم دوباره ادامه بدم . کسی میدونه واسه ارشد چه رشته هایی و میتونم انتخاب کنم ؟ اینکه میگن هر رشته ای و بخوای میتونی بخونی فقط به شرط اینکه قبول بشی  چه جوریه ؟مثلا میشه یه رشته مثل اتاق عمل یا دارو  شرکت کنم یا باید حتما از صفر شروع کنم ؟

دنیای مجازی یعنی تنهایی دسته جمعی ؛

ن عزیزم هر رشته ای نمیشه تو دفترچه ی انتخاب رشته وقتی رشته ها رو میزنه رشته های کارشناسی ک میتونن شرکت کنن رو هم میزنه

من خودم کارشناسی اتاق عملم ارشد رشته ما کلا ۲۰ نفر میگیره ک ۵تاش با شهریس از رشته شیمی هم نمیگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم هر رشته ای نمیشه تو دفترچه ی انتخاب رشته وقتی رشته ها رو میزنه رشته های کارشناسی ک میتونن شر ...

اها ممنون عزیزم . من یه سرمایه ای دارم میخوام باهاش ادامه تحصیل بدم . نمیدونم از صفر شروع کنم حتی دانشگاه ازاد یا همین رشته رو بخونم .البته همسرم میگه از اول کنکور بده معدل دیپلمم ۱۸ بوده ولی با این سال فاصله اصلا اعتماد به نفس ندارم دوباره از صفر شروع کنم ؟

سلام....رشته های علوم پزشکی اکثرا با ایسانس دیکه نمیشه...اتاق عمل رو باید از صفر بخونی...یعنی لیسانس بگیری.....دارو سازی رو چون لیسانست شیمی بوده یه پرس و حو کن ولی احتمالا باید اونم از صفر بخونی.....واسه ارشد علوم پزشکی برو دفترچه ارشد پارسال رو دانلود کن  ببین چی میتونی بخونی ولی رشته هایی که تو بیمارستان کار پیدا کنی رو باید اول لیسانسش رو بکیری...مثل پرستاری و اتاق عمل و مامایی ...یعنی کنکور کارشناسی بدی

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  
سلام....رشته های علوم پزشکی اکثرا با ایسانس دیکه نمیشه...اتاق عمل رو باید از صفر بخونی...یعنی لیسانس ...

ارشد علوم پزشکی چه جوریه یعنی من میتونم شرکت کنم ؟در مورد داروسازی توی نت نوشته اگه ارشد شیمی دارو بخونین واسه دکترا میتونین ازمون داروسازی شرکت کنین ولی نمیدونم منبعش معتبر هست یا نه ؟این سوالات و از کجا میتونم بپرسم ؟

ببخشید من نوشتم پاک شد‌..

ببین برو اول دفترچه ارشد علوم چزشکی رو دانلود کن و بخون....بعدش هم برو آموزشگاه های ارشد و به بهانه شرکت در کلاساشون اطلاعات کامل بگیر ولی از اونجایی که شنیدم دکترای داروسازی  با ارشد شیمی دارو قبول شدن خیلی سخته......و رشنه های خوب مثل پرستاری و اتلق عمل باید از اول کنکور بدی......شما به نظرم اگه بشینی واسه کنکور امسال بخونی راحت تر میتونی از اتاق عمل آزاد شهرتون قبول بشی و انشالله شاغل بشی.....

من هستم و هستم و هستم ...تا که بگردد دوران....تا که رسد مژده خوش کامی ایام..  .یه صلوات واسه حاجت دلم  

یوی از فامیل های امثال خیلی شاگرد زرنگ و درس خونی نبود ولی اتاق عمل آزاد تبریز راحت قبول شد.‌..حالا شهرستات های دیگه آزادشون راحت ترم میشه قبول شد‌....شوهر خود من نمیزاره وگرنه میرفتم میخوندم...😣

ببخشید من نوشتم پاک شد‌.. ببین برو اول دفترچه ارشد علوم چزشکی رو دانلود کن و بخون....بعدش هم برو آم ...

ممنون عزیزم . اره افتاده تو ذهنم ولی از یه طرف میگم الان دیر شده واسه کنکور ۹۸ و از طرفی فهمیدم فقط سال دیگه شرط معدل ما رو قبول میکنن . نمیدونم اصلا ارزش داره از اول بخونم یا نه ؟

یوی از فامیل های امثال خیلی شاگرد زرنگ و درس خونی نبود ولی اتاق عمل آزاد تبریز راحت قبول شد.‌..حالا ...

عزیزم ممنون تز پاسخگوییت . برعکس شوهر من میگه معدلت خیلی خوب بوده حیف . و میدونه خیلی علاقه دارم به درس . گیگه برو بخون ولی خودم اعتماد به نفسم پایینه و اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم دوباره .