2777
2789
عنوان

فرصت ازدواج

293 بازدید | 19 پست

بچا من سی سالمه تا چند سال پیش جرات نداشتم حرف ازدواج بزنم کلا مامانم اینا به شدت مخالف بودن حالا که دیدن سنم بالا رفته میگن چرا عرضه نداشتی با یکی آشنا بشی الان همش میگه بیا بریم روضه اینا بلکه یکی دید😖

من چی کار کنم که شانس ازدواج نداشتم فکرش نمیکردم به این سن برسم مجرد باشم. بعضی دخترا میبینم چه موقعیت هایی قسمتشون شده ولی من هر چی ادم بی پول یا تحصیلات کم بود میومد برام.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو یکم برو تو اجتماع من خواهر شوهرم 31 سالشه به خاستگار توپ براش اومده میگه نمیخوام نمیدونم فازش چ ...

من همش تو اجتماعم سرکار میرم. دیگه چی کار کنم

خواهرشوهرت جوگیر شده.

بخدا راحتی میخوای خودتو بندازی تو دردسر شوهر چیه تو این دوره زمونه من خیلیم شوهرم خوبه وعاشق همیم اما اگه برمیگشتم عقب ازدواج نمیکردم 

مراعهدیست با جانان ❤❤
چرا اون موقع مخالف بودن 

مخالف شدید ازدواج بودن میگفتن ازدواج خوب نیستا اینا... ولی حالا میبینن تا اخر عمر نمیشه تنها باشم

خواهر گلم تحصیلات کم به شعور ادم‌لطمه نمیزنه اینو‌داشته باش بعدشم به دیگران نگاه نکن هرچیزی که خدا سرراهت قرار میده مطمئن باش همون زندگی سازه برات خودتو زندگیتو بسپار دست خدا

بخدا راحتی میخوای خودتو بندازی تو دردسر شوهر چیه تو این دوره زمونه من خیلیم شوهرم خوبه وعاشق همیم ام ...

اطرافیان چی کار کنم همیشه تعجبن میگن پس یه کاری کن دیگه دیر میشه ها.

فکر میکنی این حرف اکثر متاهلاست بازم برمیگشتن مجردی شوهر میکردن

من همش تو اجتماعم سرکار میرم. دیگه چی کار کنم خواهرشوهرت جوگیر شده.

خب پس مجبوری صبر کنی تا ی گزینه خوب بیاد

ان شالله ک پیدا میشه

آره خیلی جوگیره😑با خودم فک کردم شاید یکیو داره ک اینجوری میکنه

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 
من درسم تموم شده ۲۴ ام سرکارم هستم والا هیچی نیست همشون یا بی پول و کار کاسبی درست ندارن یا خانواده ...

واقعا من به خاطر شغلم رفتم یه جا بازرسی کارگره راه افتاده دنبالم خواستگاری میکنه. بخدا آس و پاس بود.

بعد دختر فامیلمون هیچ کاره بود یه پسر خرپول اومد گرفتش براش جهازم خرید

متاسفانه نود درصد متاهلا اگه برمیگشتن عقب ازدواج نمیکردن اونوقت مجرد میبینن میگن هنوز شوهر نکردی 

اخه تو که کردی چه گلی به سرت زدی ککه اون نزده 

والا 

منم ازدواج کردم خیلی هم از شوهرم و زندگیم راضی ام ولی ازدواج واقعا دستای ادمو میبنده 

من خدا را در دستان کوچک تو دیدم ...🙏🏻