2777
2789
عنوان

ازش متنفرم

422 بازدید | 20 پست

امسال رفتم یه مدرسه نیمه دولتی 

مدیرمون یه خانم جوونه تقریبا اولش که خوب دنبالم بود که بگه بله معلمهای من همه فوق دارن حالا دیروز بهم تل گ ر ا م  پیام داده که تو این هفته خیلی ایراد داشتی بچه ها معلم شاد میخان 

من کارمو بلدم این خانم یه سره بدون اجازه وارد کلاس میشه شروع میکنه  به اموزش دادن بچه ها هر چی میگم من بهشون یاد دادم انگار نه انگار اخر کلاس کلی کار میریزه سرم قیافه هم میگیره واسم تو این دو هفته اصلا اجازه نداده کلاس و به تنهایی اداره کنم همش میپره تو کلاسم منم همش استرس میگیرتم نمیدونم چطوری بهش بفهمونم تو فرصت عمل بهم نمیدی نمیزاری خودم کار انجام بدم دخالت میکنی یا میاد میگه امروز میخای چیکار کنی؟؟چجوری بهش بفهمونم چند روزه تو قیافست باهام یه جوری که انگار پشیمونه از استخدام من

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یک  بار محکم و قاطعانه ولی در نهایت احترام 

درباره اصول کاری تون  وایسید و صحبت کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک  بار محکم و قاطعانه ولی در نهایت احترام  درباره اصول کاری تون  وایسید و صحبت کنید ...

بهش میگم بازم انقدر زبون داره یه جوری حرف میزنه من کم میارم منم کلا کم رو هستم از خودم دفاع نمیکنم میخاستم بگم که شما بهم فرصت کار ندادین اما نتونستم خیلی پیاماش بد بود 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

احساس میکنم اعتماد به نفستون کمه... وگرنه نباید با دخالت مدیر استرس بگیری

و راحت و رک حرفاتون رو در کمال احترام به مدیر باید بزنی...

مدیر هم می ترسه شاگرداشو از دست بده... یه جوری خیالشو راحت کن که کارتو بلدی...

نذار استرستو شاگردا بفهمن چون اونوقت ازت حساب نمیبرن و پشت سرت ازت بد میگن

محترمانه ازش بپرسید ببینید از جانب بچه ها یا والدین نسبت به کلاس شما اعتراض شده ؟ یا اینکه فقط حساسیت های خود مدیر هست 

یا بهش بگید برنامه کلاسی رو قبل از کلاس با هم صحبت کنید تا حین تدریس تمرکز کلاس بهم نخوره 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
شما در جواب چی گفتین؟ شاید سر کلاس یکم خشکین ک میگه بچه ها معلم شاد میخوان🤔

خشک نیستم اون انتظار داره صدام بلند باشه منم نمیتونم جیغ بزنم دیگه باید چیکار کنم هفته اول که کلا بازی بود هفته دوم هم اموزش داشتیم شعر بردم کلیپ باهم شعر میخونیم چیکار کنم براشون میگم چند تا از بچه ها من نا ارومن  میگه نه نیستن شلوغن نا اروم با شلوغ فرق داره کلا دنبال جنبه روانشناسیه هر چیزیه خوب ساده حرف بزنه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
محترمانه ازش بپرسید ببینید از جانب بچه ها یا والدین نسبت به کلاس شما اعتراض شده ؟ یا اینکه فقط حساسی ...

نه خودش خیلی سخت گیره بیرون گود نشسته میگه لنگش کن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
خشک نیستم اون انتظار داره صدام بلند باشه منم نمیتونم جیغ بزنم دیگه باید چیکار کنم هفته اول که کلا با ...

وای خدا کنار اومدن با همچین مدیراییی خیلی خیلی سخته من بودم بیرون میومدم از اون مدرسه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
احساس میکنم اعتماد به نفستون کمه... وگرنه نباید با دخالت مدیر استرس بگیری و راحت و رک حرفاتون رو در ...

شاگردام خیلی هم دوسم دارن اما این خانم خیلی سخت گیره توقع داره تو هفته اول مهر چیکار میکردم وقتی خودشم یه سره تو کلاس منه و ایراد میگیره من قوانین اونجارو نمیدونم بهم نگفتن حالا هر روز با دعوا میاد میگه باید این کارو کنی خوب از اول میگفت مثلا میگه باید دفتر نقاشی هارو بزاری تو پوشه بدی ببرن خوب مگه من علم غیب دارم بگو تا انجام بدم بعد با طلبکاری میگه چرا انجام ندادی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔