2777
2789
عنوان

معضل گاز گرفتن

203 بازدید | 16 پست

خانوما کمکم کنید توروخدا ازصبح دخترم فقط داره نوک سینمو گاز میگیره خیلی وقته دوتا پایین دندون دراورده از۷صبح بیدار شده نخوابیده و غذا نخورده و شیرم که اینطوری میخوره سرم داره میترکه از درد

میخوام تحمل کنم ولی واقعا نمیتونم هی میگم الان دیگه گاز نمیگیره و میخوره ولی نه.

چیکارکنم گاز نگیره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلقلک بده زودول میکنه

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
امتحان میکنم وای خیلی درد داره مغزمم دردمیکیره بخدا

آره خیای بده پسرمنم میگرفت زودقلقلک میدادم ول میکرد

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت

احتمالا لثه هاش ميخاره و دندون در مياره.

بهش از اسباب بازي هايي كه مخصوص دندون در اوردن بچست بده..

طفلي دست خودش نيست ، لثه هاش اذيتش ميكنن.

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          

اره دخترمنم داره9ماهش میشه گازمیگیره همیشه.دوتا دندون موش موشی داره😄😄

معلم مرا بخاطر سفید بودن دفترنقاشی ام تنبیه  کرد و همه خندیدند😢اما من خدایی را کشیده بودم که همه میگفتند دیدنی نیست❤❤
احتمالا لثه هاش ميخاره و دندون در مياره. بهش از اسباب بازي هايي كه مخصوص دندون در اوردن بچست بده.. ...

میدونم ازقصد نمیکنه ولی خب موقع شیرخوردن نمیتونم چیزی بدم بکنه تو دهنش که.موقع شیر خوردنم اینکارو میکنه

میدونم ازقصد نمیکنه ولی خب موقع شیرخوردن نمیتونم چیزی بدم بکنه تو دهنش که.موقع شیر خوردنم اینکارو می ...

منم بچم خیلی گاز میگرفت،بهترین راه همون بینیه

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
اره دخترمنم داره9ماهش میشه گازمیگیره همیشه.دوتا دندون موش موشی داره😄😄

نوک سینم ملتهب شده میسوزه

تازه از امروز داره اینکارو میکنه دندوناش۱۵روزی هست دراومده