صحرا١٣٦٩ مدیر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 عنوان بخدا بى مزگيه | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 20 پست چرا اينجا خيليا بى مزه بازى درميارن!تاپيك ميزنه امام زمان رو ديدم!بعد كه ميرى توش نوشته هستين بگم،بگم؟خونودين؟يا نصفه مينويسه هزار نفرم مياد ميگه بگو،بقيه اش!بابا ديگه اتم كه كشف نميكنى دو كلمه حرف ميخواى بزنى جو چرا ميسازى انگار ميخواد ماهواره فضا بفرسته،والا بى مزگيه،شورشو در نياريم ديگه!دورهم بذارين اعصابمون آروم بمونه خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔 1397/07/12 | 15:51 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
غمناکشونم عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 1312 🙂🙂😄😄😚😚😚 😍😍😍😘😘 آجی جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....
کریستینا68 عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 2203 مثلا ميخوان بازديد زياد شه كه چى بشه مثلا اه اه بعضی ها هم میگن بگین خب تا بگمبخدا ادم چی بگهمن که میخوام وقتی لوس بازی در میارن گزارش بزنمخوب همون پست اول بنویسید تموم بشههی میگن کسی هست کسی هستهمیشه اینجا کسی هست میشه لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرستی
فروهر عضویت: 1394/04/01 تعداد پست: 2451 باور کن من همین چند دقیقه پیش با خودم گفتم بیخود نیست میگن(بلا نسبت هممون!)زن ها از نظر ذهنی کم دارن ... حالا جدیدا تحقیق کردن و فهمیدن مغز زن از نظره ساختاری خیلی تکامل یافته تر از مغز مرداست اون دیگه مال قدیما بود العان فهمیدن مردا عقلشون ناقصه😅😅😅
avaiiii عضویت: 1396/08/26 تعداد پست: 4582 ازون بدتر,ادمای لوسی هستن ک میگن لایکم کنیدبیام بخونم!یعنی اینادونه دونه لایکاشون رومیرن,چک میکنن,کجاچی گفتن ک یکی تشویقشون کرده! اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ خدایامراقب پسرکوچولوم باش
صحرا١٣٦٩ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/12 تعداد پست: 386 ازون بدتر,ادمای لوسی هستن ک میگن لایکم کنیدبیام بخونم!یعنی اینادونه دونه لایکاشون رومیرن,چک میکنن,کج ... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔