2777
2789
عنوان

شمام اینجورین؟؟😔💔

198 بازدید | 8 پست

نمیدونم چرا هرچی سنم میره بالاتر دایره آدمای اطرافم ک دوسشون دارم کوچیکو کوچیکتر میشه جوری ک الان شاید فقط یکی دونفرو تو زندگیم داشته باشن که واقعا از صمیم قلبم دوسشون داشته باشم

همه ی آدما دورو شدن همه شون بی احساس شدن سیاست مدار شدن تا وقتی نیازت داشته باشن کنارتن...دیگه اون آدمای ساده و دوس داشتنی نیستن ک واسه حال خوبت تلاش کنن...

اون از دوستام که فقط وقتی کارشون گیره میان سراغت اونم از مامانم ک فقط پسرش براش مهمه

حالم داره از همه بهم میخوره بخدا از همهههه

نمیدونم شاید قبلنم همین بود ولی من متوجهش نبودم و الان دارم میشناسمشون...

دیگه هیچکیو دوس ندارم و همینطور هیچ کسم منو دوست نداره چون شبیهشون نیستم😊

خلاصه ک خیلی بده احساس تنهایی کنی

من همش حس میکنم هیچکی تو این دنیا نمیتونه منو درک کنه نمیتونه احساساتی ک من دارمو داشته باشه

احساس میکنم من اصلا مال این دنیا نیستمو و اشتباهی افتادم این پایین

دلم گرفته خییلی😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من فقط شوهرم رو دوست دارمو تنها کسیه که دارم. البته شوهرم به جز من خانواده شو داره. من خانواده ام ر ...

خب این خیلی بده که آدمایی ک دوسشون داریم به تعداد محدودی ختم میشن😔آدم احساس تنهایی میکنه

دقیقا همینطوره👌🏻😔

منم مثل شما هستم 

الان فقط مادرم و پدرم 

شوهرم و جفت پسرام همییییین. .... 

منی که کلی دوست داشتم هر هفته مهمونی و بیرون و ... 

الان فقط اینا واسم مهم اند 

کل وقتم با همیناست

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..