2821
2789
عنوان

تاکسی مرسی!؟

12563 بازدید | 16 پست

سلام امروز رفتم دانشگاه وارد کلاس که شدم دیدم یکی از هم کلاسیام که خیلی از نظر خودش باکلاس و به روز و....هست نشسته بود رو یه صندلی و اکثر دخترا دورش جمع شده بودن منم که به شدّت ازش بدم میاد  نرفتم ببینم چه خبر البته دلخوشی هم از من بعد از این که فهمید استادمون اومده خواستگاری من نداره خلاصه بین حرفاشون شنیدم که داره میگه تاکسی مرسی و ازین حرفا بعد از کلاس از یکی از دوستام پرسیدم باز قضیه چی بوده گفت باز سوار تاکسی مرسی شده من خندم گرفت چون نمیدونم تاکسی مرسی چیه  از تلفظش خندم گرفت   بعد اگه از دوستم میپرسیدم تاکسی مرسی چیه قطعا مسخره ام میکرد دیگه نپرسیدم .کسی میدونه یعنی چی؟؟(بِم نخندینا😀)

فک کنم سوارتاکسی میشی باهم گپ میزنیدتوراه بخوای پیاده بشی میگی مرسی و پول نمیدی

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی تاکسی که پول نمی خواد،مرررررسی میخواد😶

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

یعنی سوار ماشین باکلاسا میشن بگو بخند و شماره و ال بل گاهی اوقات کرایه هم نمیدن  

دوست مهربونی که میخونی خیلی محتاجم به دعاتون اگه ممکنه یه صلوات برام بفرستین دلتون شاد لبتون خندون
زیر پوستی خاستگارتم پز دادیا..فک نکن نفهمیدیم 😆😆

😂😂😂

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐

سلام اتوزدن یا اصطلاح تاکسی مرسی یعنی بمونی سرخیابون به ماشینی که دوست داشتنی امار بدی که بیاد سوارت کنه البته اونی که تنهایی سوار میشه چیزی واسه از دست دادن نداره چون ریسک کار خیلی بالاهه اونی که میگه کافی شاپ واین حرف ها کسی مفت برا کسی خرج نمیکنه ولی معمولا تورو تا مقصد میرسونه که اونم رایگان نیست وجه نقدی پرداخت نمیشه وجه جن *ی و... البته بیشتر' تن فروش هایی خیابون اتو میزنن واسه این که امرار معاششون این طوریه وبا طرف رفیق میشن و...ولی کلا کسی مفت برا کسی تره خورد نمیکنه اگرم میکنن ما سالم رفتیم این طوری نیست، واسه اینه که دوستت نمیخواد خودش و بد نشون بده ،لازمه یا بازم بگم پخخ

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز