2821
2789
عنوان

طلافروشیییی

334 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها من ۱۲ شهریور ک طلا ۳۵۰ بود ی تیکه طلا خریدم ولی قسطی ک ۴ میلیون رو بهش دادم و گف روزی ک میای تسویه کنی بقیشو ب نرخ همون روز حساب میکنم.

حالا ب نظر شما طلا از ۳۵۰ پایین تر میاد  اخه میگن ابان دوباره تحریم شروع میشه و همه چی چندبرابر قبل میشه.الانم ۲۰ روز دیگه تا ابان مونده...

میترسم تو این چند وقت پایین تر ۳۵۰ نیاد 😭😭😢😢😢

این کاربری دست دونفر است

دیروز 403 امروز 370

خود دانی

آبان هیچ خبری نیست به نظرم و تازه اروپا توافق جدید رو میکنه

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

آبان خبری نیست بخدا انقدر آبان آبان نکنید    

دوستم هرچيم بگيم باز بعضيا حرف خودشونو ميزنن

من مردم اينقد گفتم آبان هيچ خبري نيست ولي زهي خيال باطل

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

فکر نمیکنم از شهریور و مهر بدتر داشته باشیم دیگه وقتی قحطی رب و نوار و پوشک داشتیم گوشت نبود دیگه چی میخواد بشه هر چی بشه واقعا قیمت طلا و دلار دیگه مهم نیست چون واقعا کشور فاتحه اش خونده اس

اینا همش جنگ روانی دلال هاست

الهم صل علی محمد وآل محمد
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792