2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم 😐😐😐

1509 بازدید | 55 پست

اقا 

من برا همه ایل و تبار و خاندان عشقم تو فیسبوک درخواست دادم که یجورایی تخقیقات باشه اولا 😅 دوماکنجکاویم برطزف شه سوما یکسری اطلاعات کسب کنم که انصافا هم بی نتیجه نبوده 

یکسزیا قبول نکردن یکسریام کردن 

اما حالا 

دامادشون بهم پیام داده سلام خوبی 

منم ج ندادم 

اما حالا احتمالات : نکنه چون دوست مشترک (فامیلهاشون ) تو صفحم زیاده میخواد ببینه من کیم

نکنه دور از جون پیام داده برا گپ و گفت 

کسی تجربه ای داره؟

شیطان درونم میگه ج بده ببین جریان چیه نهایتا پیجو حذف کن یا بلاکش کن 

اما فرشته از ترس یه گوشه کز کرده چیزیم نمیگه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظر من جوابشو نده

به دوست پسرت گفتی به اقواماشون درخواست دادی؟

😐واسه اولین بار قرار بود موهای مشکیمو هایلایت کنم و بسیییی خوشحال بودم‌و لحظه شماری میکردم و چقدددر واسه اولین بار قرص جلوگیری خوردم‌که پریود نشم یوقت که رنگ موهام خراب شه...ازبدشانسی من که شوهرم راضی شد بلاخره رنگ کنم کروووونا😑😑😑😑😑اومد و همه چیزو خراب کرد😐😐

کارت اشتباه بوده عشقت بفهمه ناراحت میشه جواب اونم بدی میگه خیانت کردی خودت بادستای خودت داری رابطتو‌باعشقت اعتماد بینتون روخراب میکنی و متوجه رفتارت نیستی

❣️لطفادوربزنید↩️💞💕خداوند توبه کنندگان رادوست دارد♥️ای که دستت میرسدکاری بکن دستی بگیر...

اولا کار ضایعی کردی به همه درخواست دادی😂

دوما جوابشو نده اگه اکانت به اسم خودته و فیک نیست

حوصله دردسر داری؟!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه