2789
عنوان

قرص ویتاگنوس

290 بازدید | 14 پست

واقعن برا تنبلی تخمدان خوبه کیا راضین

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
من دارم میخورم

خوب بوده عزیزم من عادت ماهیانم نامنظمه برا تو منظم شده

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعد من مجردم اشکال نداره بخورم چطوری باید بخورم ممنون میشم بگی

اره خوبه چهارمین ماهه میخورم برای بارداری به مرور زمان دقیق ترمیشه پریودت 

من ک مجردم اشکال تداره بخورم و زمان دقیقشو میگی چطوری باید بخورم ممنون عزیزم

اره میشه روزی دوتا یکی صبح یکی شب 

عزیزم باید از داروخانه بگیرم یا عطاری

من شنیدم قطره ویتاگونسم هست میگن صبح ناشتا ۴۰ قطره

ینی قطرش بهتره

من نه قرصش نه قطرش خوردم هر دوش خوبه فقط جهت اطلاعت گفتم حالا میتونی سوال کنی برای تنبلی تخمدان فقط تحرک داسته باش لاغر کن ورزش کن من خودم الان دارم آسیاب شده تخم شوید رازیانه و زنیان میخورم ماه گذشته پریودم بیست شش روزه شد این ماه هم امروز روز بیست وششم هستم ولی هنوز پریود نشدم شاید فردا پس فردا بشم

من نه قرصش نه قطرش خوردم هر دوش خوبه فقط جهت اطلاعت گفتم حالا میتونی سوال کنی برای تنبلی تخمدان فقط ...

مرسی عزیز دلم