2777
2789
عنوان

خونه نوعروس😍

704 بازدید | 28 پست

دوستای عزیزم من دارم جهاز میخرم سرویس خوابمو سفید بنفش گرفتم، مبلام این رنگی سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده 

این ۲تارنگه حالا بنظرتون فرش چه رنگی بگیرم؟؟؟

پرده پذیرایم چه رنگی و چه مدلی باشه که خونم شاد نشون بده؟؟؟

وسایل آشپزخونم سیلوره سرویس پلاستیک و پارچه ای اشپزخونم چه رنگی بگیرم بهتره؟؟؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایتون😍

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم☺️ من آشپزخونه ام كابينتا سفيد، برقيا سليور، پارچه اي و سرويس پلاستيكم بنفش بادمجوني

مبلامم بنفشه ميخوام فرشمو فيلي بخرم، و اينكه اتاقمم آبي پاستيلي و سفيد و سورمه ايه

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

زياد متوجه نشدم رنگ مبلات چيه🤔

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

میتونی از ترکیب طوسی بنفش و سبز استفاده کنی تو خونت چون هر سه ی این رنگا کنار هم میشینن و همو کامل میکنن از نظر رنگ شناسی 👍🏼

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
پرده همه رنگ میتونی بگیری مثلا پرده و فرش کرم .پرده قهوه ای نگیر که من گرفتم پشيمونم .وسائل آشپزخونه ...

مرسی دوستم از راهنمایت

میتونی از ترکیب طوسی بنفش و سبز استفاده کنی تو خونت چون هر سه ی این رنگا کنار هم میشینن و همو کامل م ...

یعنی از کوسن های بنفش سبز استفاده کنم،که پردمم از این رنگا بگیرم خوب میشه؟

وای عزیزمممممم خوشبخت بشی😍😍😍😍😍 خوشگله رنگایی که گفتی. رنگ پرده رو تیره نگیر هر چی گرفتی. میتونی کوسن مبلت رو رنگی رنگی بگیری با پرده ست کنی.

منم یخچال و لباس شویی و بقیه رو سیلور و مشکیه منم موندم چه رنگی بگیرم سرویس آشپزخونه و پرده شو. البته هنو خونه ندالیم😂

من از ذوق تازه عروسا خیلی ذوق میکنم 🤗

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

مبلت کوسن داره؟ کوسناتو بنفش بزن پرده هاتم سفیدو طوسیو بنفش سرویس پلاستیکو هرچی خوشت اومد بگیر خودم گلبه ای دوس دارم فرش هم شیری طوسی یا طوسی کمرنگ

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
وای عزیزمممممم خوشبخت بشی😍😍😍😍😍 خوشگله رنگایی که گفتی. رنگ پرده رو تیره نگیر هر چی گرفتی. میتونی ...

مرسی عزیزم از راهنمایت.الان پرده پذیرایی چی مده شما میدونید؟