2777
2789

به غیر از فسنجون چه غذای دیگه ای بلدین با رب انار ممنون میشم راهنمایی کنید 

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

تو قورمه سبزی بریز...

البته منکه خالی خالی میخورم😍😍

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمالی ام عزیزم رب انار تو خونمه😆😆😆😆 ما  واسه غذاهای محلی استفاده میکنیم تو قورمه سبزی هم ...

مال كجاي شمالي؟؟

من رشتيم بدون رب انار زندكي ما شماليا غيرممكن تو همه چي ي قاشق ميريزيم🤣🤣🤣

از زمانی که تو را بین خلایق دیدم مثل یک فاتح مغرور به خود بالیدم
شمالی ام عزیزم رب انار تو خونمه😆😆😆😆 ما  واسه غذاهای محلی استفاده میکنیم تو قورمه سبزی هم ...

یه نوع غذای محلی میگی گلم منم درست کنم

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢

مرغ رب اناری😋😋😋😋😋

انقدر خوشمزه س که نگو

مرغ رو با ادویه و پیاز داغ میذاری خوب تفت بخوره و سرخ بشه بعد یه قاشق سرخالی رب گوجه ۴یا۵قاشق رب انار ملس میریزی بعد دولیوان اب داغ دارشو میبندی میذاری یه ساعت باشعله کم بمزه و ابش کم بشه بعد کشمش سرخ میکنی میریزی توش میذاری ۲۰دقیقه دیگه روگاز بمونه بعد دیگه اماده خوردنه😋😋😋😋😋

سسش باید غلیظ بشه😋😋😋😋😋

مرغ رب اناری😋😋😋😋😋 انقدر خوشمزه س که نگو مرغ رو با ادویه و پیاز داغ میذاری خوب تفت بخوره و سرخ ...

مرسی گلم ادویه هاش رودقیق میگی چی هست

من زردچوبه فلفل سیاه کاری سبز کاری مخصوص مرغ خیلی خیلی کم دارچین

ممنونم گلم همین الان درست میکنم😙😙

یه نوع غذای محلی میگی گلم منم درست کنم

خب زیادن ولی اینجا ی بار دستور بادمجون گوده رو گفتم اکثرا خوششون اومده بود

گردو ساییده+رب انار+سیر البته دلبخواهه+پیاز رنده شده+نمک+فلفل اینارو باهم ورز میدی کاملا

از اونطرف بادمجون دلمه ای بدون دونه رو پویت میکنی وسطشو شکاف میدی اگه دوست داری میتونی یکم خالی کنی توشو از این مواد میچپونه توش گوجه هم میشکافی اونم مواد میزاری لاش

دوطرف بادمجونو تفت میدی بکم تا از حالت خامی دربیاد

بعد تو ی قابلمه ی مقدار کم روغن میریزی گوجه هاتو میچینی کفش بادمجونا رو میزاری رو گوجه 

اگه عجله داری واسه پخت توش ی نیم پیمونه اب بریز درشو بزار تا بپزه ولی اصلش اینه که اب نریزی توش اصلا شعله رو هبلی ملایم بذاری تا گوجه هات به اب بیفتن 

گوجه ها باید نرم و ابدار و درشت باشن اینجوری ابم نریزی بعد ی ربع بیست دقیقه با شعله ملایم میبینی نصف قابلمت اب خورش میشه 😋😋😋 

غذای ساده و فوق العاده خوشمزه اییه عزیزم حتی اب نریزی تو قابلمه باز ۴۵ دقیقه ای اماده میشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

خب زیادن ولی اینجا ی بار دستور بادمجون گوده رو گفتم اکثرا خوششون اومده بود گردو ساییده+رب انار+سیر ...

یکی از موادش یادم رفت😐

ما شمالی ها توش دلار میریزیم که مخلوط ساییده ای از سبزی های معطر محلیه اگه به دلار دسترسی نداری جعفری ساطوری شده بریز

مال كجاي شمالي؟؟ من رشتيم بدون رب انار زندكي ما شماليا غيرممكن تو همه چي ي قاشق ميريزيم🤣🤣🤣

لاهیجانی ام😂😂😍😍😍