2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 88 پست
انشاالله بحق همین ماه عزیز بزودی زود ی نینی سالم خدا بهتون بده من پارسال همین موقع ی سقط خودبخودی دا ...

ممنون عزیزم انشاالله بتات میره بالا عزیزم استرس نداشته باش دعاکن من یکسال منتظرنشم وزودتر حامله بشم

ممنون عزیزم انشاالله بتات میره بالا عزیزم استرس نداشته باش دعاکن من یکسال منتظرنشم وزودتر حامله بشم

مرسی خانوووم گل من ک میکردم بعد سقطم دیگ باردار نمیشم خیلی ناراحت بودم اما یکی رو اون بالاداریم ک سهم هممون کنار گذاشته اما بوقتش بحق همین ماه بزودی ی نی نی سالم میزاره خداجونم تودلتون براتون صلوات فرستادم

😪😪😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله بنظرتون کی برم از دوباره

مبارکهه عزیزممم...چند روز از موعدت گذشته.حتما زیاد نگذشته که عدد بتات89نگران نباش...دوسه روز بعدش بری خوبه هر چهل وهشت ساعت دو برابر میشه عدد بتا

مرسی خانوووم گل من ک میکردم بعد سقطم دیگ باردار نمیشم خیلی ناراحت بودم اما یکی رو اون بالاداریم ک سه ...

ممنون عزیزم دعای دیگران دیگران درحقمون زودتر مستجاب میشه ممنون اشکم دراومد

عزیزم مبارکه.....توروخدا واسم دعا کن منم این حس و حالو تجربه کنم نمیدونم امروز هرچی تاپیک بارداری و ...

قربون دل ونیت پاکت عزیز دلم ممنونم ازت امیدوارم بحق علی اصغر امام حسین بزودی دامنت سبز بشه خدا خودش ی نینی سالم بزاره تودلت

😪😪😪
جوابم مثبتههههه فقط ازمایشگاه منوترسوند عددم 89هست گفت کمه

مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی، نگران نباش زیاد میشه

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
فداااات عزیزدلم ممنونم بابت دل پاکتو دعای قشنگت انشاالله خدا حاجت هممونو بده

الهی آمین عزیزم😘

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊
انشاالله ب همین زودیا بیای خبر نی نی دارشدنتو بهمون بدی

خدااززبونت بشنوه عزیرم مرسی😍😍😍😘

خداجونم مواظب بچم باش بندبند دلم به بندبند وجودش بستست خداجونم هدیه قشنگتو سالم وسلامت به دستم برسون قول میدم همیشه مواظبش باشم ببشترازجونم 😙خدایاخودت دامن تمام منتظراروسبزکن 😊