2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 88 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بارداری عزیزم برا اطمینان برو ازمایش خون بده 

لالا لالا گل ریحون دوتا فال و دوتا فنجون توی فنجون تو لیلی تو خط فال من مجنون لالا لالا گل خشخاش چه نازی داره تو چشماش پر از نقاشیه خوابت تو تنها فکر اونا باش لالا لالا گل پونه گل خوش رنگ بابونه دیگه هیچکس تو این دنیا سر قولش نمیمونه لالا لالا شبه دیره بببین ماهو داره میره هزارتا قصه هم گفتم چرا خوابت نمیگیره؟؟
عزیزم مبارکت باشه انشالله به سلامتی توروخدا اگه جواب آزمایش مثبت بود برای تمام منتظر یه دعایی کن یه ...

فداااات عزیزدلم ممنونم بابت دل پاکتو دعای قشنگت انشاالله خدا حاجت هممونو بده

😪😪😪

اره بارادری عزیزم

از هم بدی امروز ایشالله بتات بالا رفته

خوش بسعادتت

خوش بحالت

بدبخت ترین و بی خاصیت ترین منم..خدا انقد ازمن بدش میاد میدونم که بدش میاد وگرنه این ارزومو هر روز تو دلم هی تکرار نمیکردم هی التماس نمیکردم

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
اره بارادری عزیزم از هم بدی امروز ایشالله بتات بالا رفته خوش بسعادتت خوش بحالت بدبخت ترین و بی خ ...

تورو خدانگو این حرفارو گلم ناشکری نکن خدابزرگه جواب منم ک هنوز معلوم نیس خودم ک فک نمیکنم باشه انشاالله بحق این ماه عزیز خدا دامن هممونو بزودی زود سبز کنه

😪😪😪