2777
2789
عنوان

زندگی به ....نیست😑🙄

135 بازدید | 13 پست

تو تایپیکای قبلیم توضیح دادم با شوهرم مشکل داشتم اومدم خونه مامانم اومد باکلی اصرار و خواهش و تمنا از خودم و خونواده م معذرت خواهی آشتی کردیم و زد زیر همه چیز که من الکی بدبین شدم بهش هیچی نیست و ....

من تو این مدتی که برگشتم اصلا اصلا مثل قبل باهاش نیستم خیلی سرد شدم دست خودمم نیست قبلا تا نمیومود خوگه لب به غذا نمیزد یه وعده نبودم خونه کلی براش دلسوزی میکردم که برو فرستوران برو فلان جا حتما غذاتو بخوری اما الان از گرسنگی هم بمیره به ت.خ م.م نیست خودش فهمیده سگ محلش کردم مستقیمم بهش گفتم همه دنیا رو میذارم کنار فقط و فقط بخاطر دخترم زندگی میکنم

قبلا خیلیصرفه جویی میکردم الان فقط دارم ب خودم میرسم ۲ میلیون اورد گذاشت واسه خرجیم  به ی ماه نکشیده همش و خرج کردم😋😋😋😋😋

تو اگر برگشتی بزرگیت رو نشون دادی

الان با این کارها کار تو بی ارزش نکن عزیز دلم

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.

خوب کردی👍

ادما از یه جایی به بعد دیگه از چشم میفتن

منم تو این حالتم😏

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان فقط اون ب من زنگ میزنه میاد طرفم من اصلا حوصلشو ندارم قبل با بیرون رفتن شبا نا ش مخالف بودم الان اصلا نمیگم نرو همش میاد باهام حرف میزنه میاد طرفم ولی چون خیلی رفتم سمتش و طرد شدم سرد باهام برخورد کرده هییییییچ حسی بهش ندارم بود و نبودش مهم نیست 

خخخخخ جدیدا فقط بهش میگم میدونی چیه زندگی ب ت.خ.م.م نیست میخوام با داداشم برم مسافرت تا حالا بدون اون هیچ جا نرفتم الان 🙄😮شده میگم میخوام برم یه هفته نمیام حتی اگه با یه زنم ببینمش اصلا برام مهم نیست چون خودش دیگه برام ارزش نداره

خوبه ولی خیلی تند نرو عزیزم..بعد ی مدت که به غلطکردن افتاد ببخشش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
تو اگر برگشتی بزرگیت رو نشون دادی الان با این کارها کار تو بی ارزش نکن عزیز دلم

من خیلی در حقش خوبی کردم بهشم گفتم تحمل میکنم همه چیو فقط دعا کن از چشم نیوفتی که بدجور افتاده

تا کسی تجربه نکنه نمیفهمه چی میگم خدا کنه  هیچکس تجربه نکنه قبلا یکی میگفت خیانت دیدم من تنم میلرزید چندبتر بخشیدم ولی من و خر فرض کرد بازم ادامه داد الان دیگه ازش متنفرم  من کی براش میمرد مریض که میشد منم مریض میشدم ولی جوابم چی بود...

آفرین برای خودت زندگی کن 

دقیقا

الان بخدا از ته ته دلم واسه خودم خوشحالم 

تا کی بشینیم محبت و گدایی کنیم خودم انقد به خودم محبت میکنم که منتظر هر بی ارزشی واسه محبت نباشم

بهت افتخار میکنم عزیزم من موافقم فقط فقط تو مهمی وقتی تو واسه خودت شاد باشی به خودت برسی نه که بخاطر شوهرت بخاطر خودت که اگه باز هم این کار رو کرد تو ضرر نکرده باشی اول خودت دوم بچت سوم هم خودت و بچت خیلی برات خوشحالم عزیزم امیدوارم بتونی و محکم باشی وقتی تو به خودت ارزش بدی بقیه هم بهت ارزش میدن

بهت افتخار میکنم عزیزم من موافقم فقط فقط تو مهمی وقتی تو واسه خودت شاد باشی به خودت برسی نه که بخاطر ...

فدای تو عزیزمی 

آره دقیقا همین کارو میکنم دیگه فقط و خودم و بچه م  مهم هستیم 

من یه نفر رو میشناسم مثل شما بچه هم نداره بعد ۶ سال خیانت دیده اومده خونه مامانش حسابی به خودش رسید هیکلشو داره میسازه رفت لیزر کل بدن عکسای توپ میزاره خیلی خوشگل تر شده خیلی به خودش می‌رسه شوهره پیداش شده آنقدر دورشو میگیره اینم برنگشته هنوز خونش بعد یک سال عین دوس دختر پسرا شدن خیلی هم زنه راضیه 

من یه نفر رو میشناسم مثل شما بچه هم نداره بعد ۶ سال خیانت دیده اومده خونه مامانش حسابی به خودش رسید ...

منم الان دارم همین کارو میکنم با این تفاوت که خونه خودمم ولی کلا شوهرمو نادیده میگیرم