2777
2789
عنوان

حالم بده 😭😭😭

280 بازدید | 14 پست

يكي از اشناهامون دو تا بچه داره ديشب ايست قلبي ميكنه ميبرن دكتر ميگن تموم كرده بعد شوك ميدن برميگرده دوباره صبح ميره 😭😭😭الهي بميرم براش 

حالم بده حس ميكنم نفر بعدي خودمم 

طفلكي بچه هاش بي مادر شدن ١٠ساله و ٦سالع 

کاربری متعلق به سه دوست صمیمی ☺️🧍🏻♀️❤️🧍🏼♀️❤️🧍🏽♀️☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخی بنده خدا 😕😕😕

ادم کسیش ک میمیره حس میکنه بعدی خودشه دور از جونت ایشالا ک اینحور نیست . قسمتش بوده دیگه بنده خدا به جا ناراحتی بشین براش دعا و نماز بخونو وقتی خاکش کردن نمازه وحشت بخون تا کمکش شه تو قبر. براشم صدقه بده خیلی کمکش میشه

خوش بحالش کاش منم شب بخوابم صبح اصلا بیدارنشم ک برم بیمارستان یک راست برم بهشت رضا

سلام خانما هر کس مایل بود ختم قران عاشورا و یس براتون انجام میدم و اگردوست داشتین میتونید بابت ختم هرچقدردوست داشتین ب من هدیه بدین
خوش بحالش کاش منم شب بخوابم صبح اصلا بیدارنشم ک برم بیمارستان یک راست برم بهشت رضا

نگو تورو خدا 

خدا رحمتش کنه خدا به همه صبر بده 

حالتو درک میکنم چون سرمون اومده 

تو هفته ی ششم توی سونو وختی من و همسرم صدای قلب جنین رو شنیدیم 😍😍اون لحظه ی قشنگ رو آرزو میکنم واسه ی همه ی کسایی که منتظر مامان شدنن 🤲
سابقه بیماری قلبی داشت ؟؟ چرا یهویی ؟ خدا ب خانوادش صبر بده ان شالله 🙌

نميدونم والا 

به جای ناراحتی از الان بچه هاتو مستقل بزرگ کن دور از جونت انشالا اگه یه زمانی نباشی زجر نکشن کم نیار ...

تازه دوماهه عروسي كردم عشقم 

تازه دوماهه عروسي كردم عشقم 

روزهای قشنگته این روزا به این چیزا فکر نکن روزی هرکس میاد من و شما کاریش نمیتونیم کنیم من اگه بچه دار شم سعی میکنم مثل خودم نشه چون خیلی خیلی حساسم