2777
2789
عنوان

نشیمن گاهِ من😐😐😐

320 بازدید | 17 پست

بچه ها من پوستم خیلی خشکه... بعد بخاطر همین و بخاطر نشستن طولانی مدت... الان نشیمن گاهم پوستش زبر شده و یذره تیره شده   

ماسک خونگی برای رفع این خشکی و تیرگی چی باید استفاده کنم؟؟

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد نشین خدای ناكرده  ذچار كیست موئی نشی  ... حتما هم موهایئاون قسمتو بزن

بخدا تنها قسمت بدنم ک مو نداره همونه😁

وای خب چجور نشینم؟ مخصوصا سر کلاس که هستم نالود میشم و رو صندلی چوبی ک میشینم جوش میزنم :(

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

عزیزم شرمنده قصد تمسخر ندارم ولی چه قدر مگه نشیمن گاهت در طول روز در معرض هست که نیاز به بهبود ظاهری داره؟ بعد ماسک بخوای بزنی مثلا ماسک ماست و خیار کلا باید پایین تنه رو عریان کنی و سر پا وایستی با یه نشیمنگاه ماسکی!!! یه کم صحنه از دید اطرافیان خنده دار میشه

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
عزیزم شرمنده قصد تمسخر ندارم ولی چه قدر مگه نشیمن گاهت در طول روز در معرض هست که نیاز به بهبود ظاهری ...

بابا توخدنه تنها باشم چ اشکالی داره😶

حالا ماسکم نبود یه پمادی چیزی یعنی نیست؟

اخه اذیت میشم خشکه از شدت خشکی میسوره

ما صورتمون صاف باشه اونجا پیش کش . حالا برعکس همونجا صافه😕

خخخخخخ

من بخاطر اینکه خوسگل بشم نمیگم بخاطر اینکه سالم باشم میگم

بابا توخدنه تنها باشم چ اشکالی داره😶 حالا ماسکم نبود یه پمادی چیزی یعنی نیست؟ اخه اذیت میشم خشکه ...

کرم بزن پوست اون ناحیه حساس شده یه کرم مرطوب کننده خوب که یه کم هم چرب باشه بزن 

یکی اومد با احساسم بازی کنه گفتم گزارشگر خیابانیه بیخیال شد! 😆😆
بابا توخدنه تنها باشم چ اشکالی داره😶 حالا ماسکم نبود یه پمادی چیزی یعنی نیست؟ اخه اذیت میشم خشکه ...

وایسا بزار خواهرم بیاد یه محلولی داره ازش میپرسم بهت میگم.

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
خخخخخخ من بخاطر اینکه خوسگل بشم نمیگم بخاطر اینکه سالم باشم میگم

خوبه که به سلامته خودت اهمیت میدی.یه خانوم باید به ظاهرش اهمیت بده👌👌

قبل از اینکه نظرمو ریپلای کنی چندبار بگو.(به من چه؟ به من چه؟) بعد ریپلای کن:)
برو یه دکتر پوست خوب 

نه اونقدرا حاد نیست

فقط پوستش نمیخوام زمخت بشه بخاطر همینه گفتم به راه حل ارزون پیدا کنم.ک بدتر نشه

وایسا بزار خواهرم بیاد یه محلولی داره ازش میپرسم بهت میگم.

دستت دردنکنه عزیزم حتما خبر بده