2777
2789
عنوان

سلام

116 بازدید | 12 پست

سلام اگه میشه منو راهنمایی کنید میخوام برم عروسی دخترم دوسال و نیمش هست موهاشو تو تابستون پسرونه کوتاه کردم هنوز در نیومده نمیدونم چه لباسی براش بگیرم که بهش بیاد توی این عروسی خیلی برام مهمه که چی براش بپوشم لطفا اگه میتونید راهنماییم کنید 

محرم ک تا بعد صفر موهاش بلند میشه

ما باید حقیقت را می‌گفتیم.و حقیقت این بود: «نه، اصلاً حالم خوب نیست.»اما هیچکس نمی‌دانست چطور با شنیدن این حقیقت کنار بیاید، بنابراین ما راه‌های دیگری برای بیان آن پیدا کردیم...و از هر جایگزین دیگری استفاده کردیم: موادمخدر، مشروبات الکلی، مواد غذایی، پول، بازوهای‌مان، بدن‌های دیگر. ما به حقیقت خود، به جای صحبت کردن از خود غیرواقعی‌مان، عمل کردیم و گند همه‌چیز درآمد!اما ما فقط می‌خواستیم صادق باشیم

اگه موهاش كوتاهه واسش گلسراي خوشگل و بزرگ بخر بزن يه طرف موهاش

يه لباس پرنسسي هم تنش كن 

گلسر و لباسش همرنگ باشه

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
داداشت ناراحت نشد مشکلی پیش نیومد

مادرم اصرار کرد که زنگ بزن ساعت عقد و آدرس محضر رو بپرس که بریم منم زنگ زدم ب برادرم ده دفعه رد تماس زد آخرشم جواب داد بدون دادن جواب سلامم با لحن سرد در جوابم گفت نمیخواد بیاید و قطع کرد 

همین 

فقط خودم رو سنگ رو یخ کردم 

دیگه هم برادر حسابش نمیکنم غریبه س

شرمگین نیستم وقتی صریحانه از واقعیت شما می گویم ، که آخور خوک پاک تر از پاک ترین شماست...
مادرم اصرار کرد که زنگ بزن ساعت عقد و آدرس محضر رو بپرس که بریم منم زنگ زدم ب برادرم ده دفعه رد تماس ...

عزیزم ممنون که جواب دادی از اون روز همش فکرم درگیرت بود خدا خودش سر عقل بیاردشون