2789
عنوان

لوزه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 19019 بازدید | 31 پست
من خودم دارم .از پارسال خیلی خیلی اذیتم😔مشکل من سرماخوردگی نیست.مشکلم حساسیت هست که با وجود لوزه سو ...

همسرم اکثراوقات اینجوری بود گلودرد و ابریزش و عطسه و گوش درد دکتر رفت گفت انحراف بینی شدید داری و حساسیت

حالا  بماند که من تو بیمارستان یه روز بعد عمل یواشکی زیر پتو شکلات می خوردم و تو خونه نون یا هر ...

خخخ واقعا خو بجای این کارا بستنی میخوردی ادم ارزوشه هزارتا بستنی بخوره عمل  لوزه یکی از مزیتاش بستنیه😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همسرم اکثراوقات اینجوری بود گلودرد و ابریزش و عطسه و گوش درد دکتر رفت گفت انحراف بینی شدید داری و حس ...

منم همینطورم.امونمو بریده دیگه😔رفتم پارسال گفت لوزه سوم داری و این باعث این واکنش میشه.حتی گوشم که اینقدر. درد. میکرد از دردش نمیتونستم بخوابم گفت اصلا ذره ای عفونت نداره و به خاطر گلوته اینجوری میشه.هر از. گاهی میرم پیش پزشک عمومی یه چند تا امپول حساسیت میزنه دوباره یه هفته بعدش روز از نو روزی از نو

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
همسرم اکثراوقات اینجوری بود گلودرد و ابریزش و عطسه و گوش درد دکتر رفت گفت انحراف بینی شدید داری و حس ...

اخرش چی کار کرد؟

وقت ورود در حرم تو هوایی ام ❤️وقت خروج تازه زمینگیر میشوم  ❤️ یا حسین❤️                  اَلٔسَلام عَلَیٔکَ  یا اَباعَبدالله
منم همینطورم.امونمو بریده دیگه😔رفتم پارسال گفت لوزه سوم داری و این باعث این واکنش میشه.حتی گوشم که ...

خب باید مشکلتونو رفع کنید اینطوری که روز و شبتون بهتون سخت میگذره 

خب باید مشکلتونو رفع کنید اینطوری که روز و شبتون بهتون سخت میگذره 

میترسم از عمل

میترسم از عمل

منم واسه پسرم میترسم .داداش خودم دوساله بوده عملش کرده بودن خوب شد من چون مادرم نمیتونم ببینم بچه کوچیکو ولی خودم اگه مث شما مشکلم این بود حتما پیگیری میکردم سخته همش ابریز و گلودرد

خخخ واقعا خو بجای این کارا بستنی میخوردی ادم ارزوشه هزارتا بستنی بخوره عمل  لوزه یکی از مزیتاش ...

آخه منی که بستری بودم نمی تونستم برم بخرم صبرمم نبود گفتن نخور منم   ولعم زیاد شد قایمکی می خوردم

میشه برای سر وسامون گرفتنه داداشم دعا کنید خیلی اوضاش قاراش میشه
میشه خواهش کنم بگی چه دارهای گیاهی دادی پسر من هم داره و فعلا نمیشه عملش کرد

والا من ساری هستم بردمش دکترعطاری بهش چهارتخم داد هرروز صبح یه نصف قاشق غ با یه استکان آب جوش یک ساعت دم میکردم روزی سه بار همونو میدادم بهش .تابستونم  شربت گیاهیا هستن مث زوفا یا برونکوباریچ اینو حل میکردم تو یه عرق گیاهی که از چند گیاه بود اسمشو ننوشته متاسفانه .

تابستون انگارنه انگار لوزه داره الان اینجا یکم خنک شده مریضه

تازه این هفته رفته فعلا قرص و اسپری داده تا ببینیم چی میشه ولی ایشون لوزه سوم نداشت انحراف بینی داره

کاش برا منم لوزه نبود همین  انحراف بینی بود اینجوری بینیمو عمله زیبایی هم میکردم.😆

کاش برا منم لوزه نبود همین  انحراف بینی بود اینجوری بینیمو عمله زیبایی هم میکردم.😆

اتفاقا خواهر شوهر عزیزم خخ انحراف بینی داشتن عمل کرد هم زیبایی هم برای انحراف . الان شوهرم میخواست عمل کنه گفت برامن دوباره گوشت اورده انحراف شده عمل نکن که پشیمون میشی

اتفاقا خواهر شوهر عزیزم خخ انحراف بینی داشتن عمل کرد هم زیبایی هم برای انحراف . الان شوهرم میخواست ع ...

چه قدر بدشانس😆